Cituji R17: dala jsem si obyčejné a nemohu říct že je to něco extra, prostě obyčejné Latté, asi to že si to tu tolik chválíte dělají jenom ty příchutě, ale na ně já zase nejsem, nesnáším sladké a umělé poraviny.
To já taky
Ale i v těch kávách prostě cítím rozdíly. Třeba mi přišlo hodně dobré café latté z McDonalds (taky myslím to bez příchuti), takže jsem se těšila, když se tu otevřelo McCafé – a tam mají tu kávu paradoxně chuťově horší než v tom McDonaldu – aspoň pro mě.
Taky jsem mívala ráda Coffee Heaven – když u nás začínali, a pak jsem měla pocit, že se to najednou zhoršilo, možná začali používat jiný druh kávy. Nevím, možná subjektivní dojem, ale ne každé latté a espresso je podle mě dobré.
Cituji LittleCharm: kdo na takové obyč kafe chodí do Starbucks?
Já chodím do Starbucks téměř denně cca poslední půlrok a za celou tu dobu jsem měla jen jedno perníkové latté. Chodím na klasiku. Mě by zase nenapadlo denně chodit na karamelové bomby atd. A i lidi z mého okolí ( co jsem tak okoukala) chodí jen na klasiku . Já si většinou kávu dávám se sojovým mlékem .
Ahoj holky. Ve starbucksu dávají do klasického latte či cappuccina polotučné mléko. Na požádání Vám ho udělají se sójovým, odtučněným anebo plnotučným mlíkem. Ale klasika je s polotučným. Což mi tak strašné nepřipadá.
Příště si zkusím dát něco s odtučněným mlékem a uvidím. Třeba je to jen fakt velká porce tuku.
Cituji maggie01: Příště si zkusím dát něco s odtučněným mlékem a uvidím. Třeba je to jen fakt velká porce tuku.
Já zkusila sójové a taky bylo dobré .
Ale myslím, že z polotučného mléka žádná velká porce tuku nevznikne.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.