Cituji DekadentniMisa: pikantní hrašky
to je co? Zní to zajmavě. Jinak je dobrá i klaso sekaná,nevím teda přesně co tam tu bílkovinu tvoří,ale tuším že pšeničný lepek - pro ty co nejedí maso...je taková hodně pikantní. Ale to už jsme někde jinde, to už není soja.
SOJOVÉHO MILUJU:
pudink - buď ten barevný s přidáním musli a nebo jen pudink a to čokoládový
sojová kyška - to je moje nej - je to takové jakoby nahořklé, ale prostě super
mléko - je několik druhů a chce to vyzkoušet které padne.....jinak pozor rychle spotřebovat jinka chytí plíseň
sojová sekaná
sojová paštika ve střevě, tofu, salám se zelenikou, brokolicí, houbama
jinak jiné náhražky masa - robi maso, šmakoun uzený a nebo obyč
sojové maso po uvaření v kostce používám jako obyč maso - manžel jej má nejraději v segedínským guláši, dál používám i pomleté spolu s masem do sekané
Reaguji na bagheta:
Hraška je směs mletých obilovin a hrachu. Prostě takový hrachový prášek, který se používá místo mouky na zahušťování, na těstíčka, na kapání do polévky. Neobsahuje to lepek a mělo by to být o něco dietnější než klasická bílá mouka. Prodávají to ve variantě hraška jemná, pikantní nebo vanilka. Vanilkovou jsem neměla, kupuji většinou tu pikantní. A nemusíš se bát po tepelném zpracování to kupodivu ztratí chuť hrachu. Rozmíchané ve vodě to cítit ale je.
Ahojte, kupuju si vanilkové sójové mléko v DM, ale je to docela drahé, tak sem se dívala, jestli se vyrábí i sušené, že by to přece jen vyšlo levněji... máte s tím někdo zkušenost, jestli je chuť toho sušeného srovnatelná? Konkrétně ty příchuti - "tekutá" vanilka x sušená vanilka
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.