Ahoj holky,mám takový problém,snad to někdo z vás bude vědět...hodně mi zachutnaly hořčičná semínka opražená na sucho. Vždycky je dám na minutku na suchou pánev,oni krásně vypukaj,chutná to jak třeba slunečnicový semínka. Dávám si to vždycky na pečivo,třeba si tím posypu namazanej rohlík,ale napadá mě,jestli se to vlastně jíst může? Nejím jich nějak moc,ale tak ty 2 lžičky si pražim..
Myslím, že to vůbec ničemu nevadí.. vždyť se i přidává do některých jídel.
Hořčičné semínko zrychluje trávení a látkovou výměnu, dokonce se používá při kornatění cév a proti vysokému krevnímu tlaku... Spíš to prospěje než uškodí pokud to vážně nepřeháníš ...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.