Ahoj,

zajímá mě, jestli je maso opečené na pánvi bez jakéhokoli oleje, nebo másla kaloričtější, než maso například vařené. Už delší dobu mi to vrtá hlavou.

Díky

arrow
profile_image
sunsprite
od 10. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Řekla bych že bude kaloričtější, maso uvařené ve vodě ti pustí do vody část tuku, a možná i nasaje vodu, čímž se opět sníží kalorická hodnota vztažená na hmotnostní jednotku. Taky uvařené bude obsahovat méně rakovinotvorných látek.

No pokiaľ maso najprv osmahnš, aby sa zatiahlo, tak taký rozdiel to nebude. Skus kalorické tabulky. Hlavne to musí byť chutné a pochybujem , že šťávu z masa duseného vo vode vyleješ..Každopádne keď nepoužiješ olej, je to fajn-menej kalorií. Tak si kup vepřovú panenku, ta má malinko kalorií a je úžasná Mám fajn recept v jednej svojej téme, ale s použitím oleja, nemám pánev, ktorá funguje aj bez tuku

arrow
profile_image
Evina1251
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Maso vařené ve vodě je prý dietnější

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hlavně si myslím, že když sníš 100-200 gramů, tak ten rozdíl nebude výbec podstatný Tzn. když si dáš k obědu kuřecí steak (nakořeněný a naložený třeba v jogurtu), k tomu pár brambor a misku salátu, požitek bude skvělý a narozdíl od vařeného masa nebudeš mít pocit omezování, který v důsledku vede k porušení diety

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené