Můj známý přišel s teorií, že jar se nemá moc používat, že když se z nádobí dobře nespáchne, škodí to pak žaludku, střevám... např.průjem a podobně. Co si o tom myslíte?
má pravdu, je to stará vec, preto treba riad dobre opláchnuť čistou vodou,pri myčkách je toto dokonale zabezpečené.
asi to bude pravda,je tam hodně chemie,jako v každém čisticím prostředku.
na nádobí používám Frosch, ale taky dost oplachuji.
je to tak, kdyby jsi vypila manáka jaru už nikdy se normalně nenajíš...takže nádibí pořádně oplachovat..ja ho třeba ještě myji v rukavicích.
Jarem umýváme doma nádobí nějakých 35 let - odhadem, možná víc a přežíváme ve zdraví. Za ty dlouhý roky už se mi zdá prověřený důkladně.
Ale je fakt, že oplachujeme čistou vodou, proč si nechat zaschnout na nádobí jakoukoliv chemikálii, ne?
jakákoliv chemie a čisticí prostředky přece nejsou zdravé, to je snad jasné...
nádobí jedině v myčce nebo pod tekoucí vodou, nikdy nesnesu, když někdy myje nádobí ve škopku a pak tu pěnu jenom otře....nebo jen tak opláchne v novém škopku....fuj.
Já jsem se zase dočetla, že jar způsobuje impotenci. Třeba svým dětem bycch s ním asi nádobí nemyla... Dost lidí kolem mě radši nic takového nepožívá, ekologické prostředky jsou prostě šetrnější pro lidi i pro přírodu.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.