Podělte se prosím s recepty na sendviče, které se zapékají v sendvičovači.
Klasika šunka-sýr určitě nebude jediná dobrá
Ještě mě napadlo, že by se dalo zkusit: šunka,sýr,osmahlé žampiony
Taky jsem v kavárnách viděla, že do klasiky /salám,sýr/ dávají syrovou zeleninu, plátky okurky, rajče. Ona trochu změkne a někomu to chutná. Mě tam chutná jen to rajče (kolečka), teplá okruka nee.
já kombinaci šunka-sýr zapeču, potom oddělim a nandam tam zeleninu, rajče a tak... teplá mi nechutná, ale takle je to fajn... dá se přidat třeba karamelizovaná cibulka. nebo nakrájený maso, niva, cibulka
jde dělat i na sladko...někde jsem to zrovna četla...z listového těsta s náplní z jablek...ještě jsem to nezkoušela, ale mám to v plánu .)
já jsem si vzpomněla, že jsem kdysi četla kombinaci hermelín a brusinky, to může být taky dobrý
nasladko to jde dělat že i do normálního světlýho toast chleba se dají tak 2 až 3 čtvrrečky čokolády a dá se to normálně zapéct a je to taky moc dobrý
já dělám někdy na snídani taky na sladko.Namažu trochu máslem na to oloupaný nakrájený na plátky jablka,posypat skořicí a cukrem a zapéct a teplé ještě pocukruju moučkový cukrem. Je to taková trochu rychlá skorožemlovka
a mažete to máslo dovnitř, nebo na venkovní strany? právě jsem to našla v jednom článku, že se má trošinka másla namazat na tu stranu sendviče, která bude směrem k opékacím plotýnkám.
marvan já omažu nejdřív trochu máslem touster a tousty máznu jen zevnitř.Jen tak slabě aby to nebylo zas moc mastný.Teda mám na to takovou chuť,že jdu zítra pro toust.chlebík.To byl dobrý nápad.
No a ten nápad s tuňákem,to také nezní špatně. No na večer a hlavně takhle pozdě bych taková diskuzní témata zakázala. Mám na plechu štrudl a asi už to bohužel do rána nevydržím.
Mám rádá uvnitř toastu teplé rajče a cibuli... omáznu sendvičovač olivovým olejem, dovnitř toastu dám sýr, šunku, rajče a cibuli na plátky... někdy pomažu obě vnitřní strany kečupem...
Jé, jdu raději spát nebo to udělám
Trochu upravená klasika, kterou miluju: toustový chleba máznu margarinem, nebo máslem, na to šunku, sýr, pokrájený česnek, kečup a posypat kořením na pizzu, dát zapéct (někdy přidám olivy). Je to taková rychlá "skoropizza". A kamarád dělá specialitu: tousťák namaže hořčicí, dá na něj tlačenku, pár proužků cibule a zapeče, v tomto případě o něco déle než obvykle. Připadalo mi to divný, dokud jsem to nezkusila, ale k pivku, nebo vínu to nemá chybu
Taky zapékám kde co i normální chleba nebo rohlík - ten nakrolím podélně ale nedokrojím a na to dám druhý, takže vznikne větší plocha.
Jinak klasika - šunka (nebo suchý salám), sýr)eidam, hermelín, niva), rajče, žampiony, potírám máslem, kečupem, hořčicí....
A zkušela jsem i "školkovou" variantu - namazat máslem a na to nastrouhanou mrkev a zapéct - mě to moc chutná
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.