Ahoj holky
Chci si koupit sendvičovač a zároveň gril, takže aby byly vyměnitelné desky. Neznáte gril, kde je gril, a tousty trojuhelnikove i čtvercove?
Nebo které jsou lepší? Hodně lidí trojúhelníky kritizuje…roč? Jinak moc děkuju za každý příspěvek
Cituji Adela_M: takže aby byly vyměnitelné desky.
Nic s vyměnitelnou deskou bych už nekoupila.
při dělání toastů vytekl sýr a zatekl pod desku,zničil topné tělísko a bylo po toastovači.Vůbec si neumím představit tam dělat třeba vafle to už by asi i hořelo.
Tyhle multifunkční věci nejsou moc dobré.
Já mám vyměnitelné desky a zatím pohoda, hlavně se to lépe udržuje......:Ale samozřejmně je potřeba davit pozor, aby ten sýr neztekl kam by neměl )I když třeba u toho mého nějak netuším, jak by se tam dostal - spáry jsou hodně malé.......
Trojúhelníky mi nevyhovují, protože tak nějak divně ten toast přešmiknou.....Mám tenhle a používám jen "grilovou" desku:
http://www.datart.cz/Sendvicovac-ROHNSON-R-202.htm l
Cituji bakalářka: I když třeba u toho mého nějak netuším, jak by se tam dostal - spáry jsou hodně malé.......
no taky jsem netušila jak se tam dostal.Dělám toasty hodně plněné a tahle legrace byla u nás doma na jedno první použití,dál už nefungoval.
gril ve spojení s toastovačem moc fungovat nebude, má příliš malý výkon, kontaktní grily mají výkon nejméně 1600 W, zatímco toastovače se obvykle v nejlepších případech nedostávají přes 900 W
Reaguji na Pajia: taky máme tento, je naprosto super
Trojúhelníčky vůbec nepoužíváme, dáváme celý krajíček s mega vrstvou nálože na tu celou plochu, kolem má zvýšené lem a nic nikam nevyteče, maximálně na plochu a to se v poho sloupne. Žádný problém ještě nenastal
My máme sendvičovač-grilovač, s vlnkovým povrchem, děláme tam i rohlíky a je to jako italské panini, trojuhelníkový jsme schválně nechtěli, aby nás to neomezovalo pouze na tousty. Je to obyčejný, ze sparu, ted byl v akci ve sparu. No name značka, ale máme to jako zkušební, navíc nevíme jak často ho budeme používat, tak jsme nechtěli za to moc utrácet...a jsme max spokojeni
Reaguji na Pajia:
O tomhle právě přemýšlím, ale bojím se, že to má malý výkon, nebo ne?
Ještě se dělá varianta o tisícovku levnější jaký je rozdíl?
Cituji Adela_M: Hodně lidí trojúhelníky kritizuje…roč? Jinak moc děkuju za každý příspěvek
protože hrana, která dělí tousťák na trojúhelníky se nejrychleji opotřebuje a odře a sloupe se z ní tmavý povrch ( bohužel ) a tímpádem se pak sendvič při otevírání sendvičovače roztrhne - na hranu se toustový chleba lepí a připéká.
Cituji Paja85: My máme sendvičovač-grilovač, s vlnkovým povrchem, děláme tam i rohlíky a je to jako italské panini, trojuhelníkový jsme schválně nechtěli,
také máme
ph.jpg
Cituji Adela_M: ale bojím se, že to má malý výkon, nebo ne?
Ahoj, menší výkon má, ale máme to nahřáté za cca 1-2 minuty a samotný rohlík je za cca 2-3 minuty vynikající. Dovnitř dáváme klasicky šunku a sýr a musím říct, že to je luxusní. Lituji, že jsem si to nepořídila už dávno a dělala si gumové rohlíky v mikrovlnce, navíc cena toho našeho stroje byla fakt 250 kč ( leták spar platí myslím do středy ) Co jen nemohu potvrdit, za jak dluho se desky zničí, ale nemyslím si, že by to opotřebení např.při používání 1 - 2 x týdně mělo být až tak markantní. Jinak manžel si to dělal z rohlíků den starých - které jindy nejíme a luxus
Také máme rhonson r-202 a používám na vše jen tu grilovací desku. Jsem s ním velmi, opravdu velmi spokojená - na údržbu jsou ty vyndávací destičky super! Opravdu mohu jen doporučit. Máme ho už 2 roky, bezporuchový, používám ho téměř každý den - dělám v něm zeleninové toasty z klasického chleba, nikdy se nestalo, že by něco vyteklo a zničilo to topné tělísko. Zakoupili jsme ho v Globusu za cca 650 Kč.
Reaguji na Tiakia:
Tak jsem zjistila, proč nám to tam nezatýká - máme kompletně vyndavací plotny, takže spára je na bokju, ne vedle plotny (když vyndáš plotnu, tak jakoby na boku kus chybí - protože plotna je po celé šířce toustovače)..... To by bylo fakt divné, kdyby tam takhle sýr zatekl
Cituji bedrunela: protože hrana, která dělí tousťák na trojúhelníky se nejrychleji opotřebuje a odře a sloupe se z ní tmavý povrch ( bohužel ) a tímpádem se pak sendvič při otevírání sendvičovače roztrhne - na hranu se toustový chleba lepí a připéká.
Asi tak, stalo se nám to samé....Teď už peču pouze na pečícím papíře (na tom starém, trojúhelníkovém), protože ten odrbaný nepřilnavý povrch není moc zdravý.....
Cituji bakalářka: máme kompletně vyndavací plotny, takže spára je na bokju, ne vedle plotny (když vyndáš plotnu, tak jakoby na boku kus chybí - protože plotna je po celé šířce toustovače).
U toho našeho se to zacvakávalo na straně kde je ten prostřední kloub spojující oba díly a byla tam mezera neb to nebylo fest zapuštěné.Stálo to pár stovek,koupeno někde v akci,tak žádná velká škoda,ale napsala jsem to,aby si další dali pozor jak jsou usazené ty desky.
Pod plotýnkama byla topná spirála nijak neschovaná
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.