arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jak připravujete a pečete rybí filé,které je zmražené?mám ho vždy vysušené strašně..

arrow
profile_image
Enelya
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

U nás se hodí do nějakého pekáče a do trouby.. Pustí dost vody.. Pokmínuje se, přidá se trochu másla a peče se

arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

pečeš odekryté?na kolik stupňů?

arrow
profile_image
Enelya
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nejdříve zakryté... já skoro vše peču tak na 170 (), ke konci odkryté.

arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Enelya: děkuju,zitra ho budu dělat

arrow
profile_image
Enelya
od 8. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nemáš zač.. Snad bude chutnat...

arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Enelya: no snad ano

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji daisy01: Jak připravujete a pečete rybí filé

Peču v otevřeném pekáčku s kouskem másla, kmínem a zrnky mořské soli. Ale je fakt, že ho peču v parní troubě, takže není nikdy vysušené, ale krásně šťavnaté Tak ať se povede.

arrow
profile_image
Amour
od 28. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Do skleněné zapékací misky dám pár tenkých plátků másla, na to položím filé, posypu zmraženou zeleninou, dám plátek eidamu (na každý kus filé jeden plátek), zaleju to rozkvedlanými vajíčky (cca 3 vejce na 4 kousky filé, osolím, opepřím) a dám péct na cca 45 - 60 minut na 200°C (záleží na troubě)... Jakmile začnou vajíčka zlátnout, tak vytahuju... Je to výborné a nevysušené Můžeš tam i nakrájet houby - teď jich je všude spousta a posunou to jídlo zase o stupeň výš

arrow
profile_image
hyena 02
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mám ráda zapečené filé když se polije zakysanou smetanou. Jen pokapat citronem, osolit, může se potřít hořčicí a na to plácnout zakysanou smetanu. Je to krásně šťavnaté, žádná vysušenina. S bramborama moc fajn.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené