Máte někdo zkušenosti s rezistentním škrobem Hi-maize? Petr Havlíček s jeho pomocí vařil zdravější knedlíky, používám ho při pečení bábovky, aby měla více vlákniny. Zkoušeli jste přidat třeba do sekané apod.? Díky za inspiraci.
Ahoj, bohužel neporadím, v televizi jsem ho viděla, ale můžu se zeptat, kde se dá koupit a případně jak vypadá balení? Díky za odpověď.
Reaguji na Leea: Dá se koupit třeba tady takže myslím i v normálních lékárnach by se měl dát koupit,ale zkušenost nemám.
Tyjo, tak tohle slyším poprvé. Takže když do knedlíků nebo buchet dám rezistentní škrob, tak snížím jeho glykemický index?
Reaguji na Leea: Ano, v lékárnách ho mají nebo ti ho objednají. Ale stalo se mi, že mi chtěli dát místo toho psyllium, což ale je špatně, protože to není nerozpustná vláknina.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.