Ahoj, máte s tím některá zkušenosti?
Má se jednat o nevstřebatelnou náhradu mouky, ale má docela velkou kalorickou hodnotu, tak nevím jestli teda dodá nějakou energii, nebo se vůbec nevstřebá. Taky by mě zajímalo, jestli se tímto může mouka nahradit úplně, třeba v omáčkách, to by bylo bezva,co?
Je to vlastně vláknina. Nic nového pod sluncem, jen se pro to našel zase zajímavý název, aby bylo o čem mluvit.
Nejvíc téhle nerozpustné vlákniny obsahují banány, fazole, brambory, ječmen...
http://www.medispot.cz/dieta/rychle-hubnout-lze-i- diky-sacharidum-ukazeme-vam-jak.html
Jasně, ale je to přímo i v prášku, konkrétně jenom ten rezistentní škrob, jmenuje se to Hi-maize, tak jsem chtěla vědět jak je to s těmi kaloriemi, protože kdybych do vaření místo mouky mohla používat něco zdravého, a ještě navíc bezkalorického, to by byl zázrak...
Sorry pochopila jsem, jsem tady nová... . Ale pokuď má někdo zkušenosti s použitím a dokáže mi odpovědět na mé otázky budu ráda
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.