Ahoj, v OC Chodov bývali v oddělení restaurací a občerstvení arabové (nebo turci?), kde se prodával falafel a kebab. Místo přílohy nabízeli také různé saláty. Klasický z čerstvé zeleniny, pak cizrnový, z červené řepy a pak nějaký mrkvový. A o ten mi jde. Byla to udušená mrkev nakrájená na kolečka, která měla takovou jako sladko-slano-kyselou chuť. Neměla nálev, byla zřejmě trošku zaprášená moukou, jakoby dělaná na jíšce. Rozhodla jsem se, že jim řeknu o recept. No, jenže oni toto občerstvení zrušili a udělali z něj, myslím, nějakou bagetárnu. Škoda, protože tohle občerstvení tam mělo vždycky fronty. Vařili fakt dobře.
Nevíte tedy někdo, jak se tato dobrota z mrkve dělá, popřípadě jmenuje? Snažila jsem se hledat na netu, ale nenašla jsem.
Díky.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.