Zdravím Vás. Včera jsem vařila z jablek pyré, ale zřejmě jsem tam dala příliš vody, protože je to dost tekuté...no moje otázka zní, zda nevíte co s tím? chuťově je výborné, tak bych ho ráda zachránila, ale chtěla bych, aby bylo husté...a né taková omáčka jako teď. Díky za každý příspěvek
Reaguji na verisi:
Můžeš to zahustit jemně nastrouhanými piškoty
Nebo já to dělám tak,že když dělám jablečné pyré tak v 250ml vody rozmíchám vanilkový pudink, naliju do pyré a chvíli povařím. Krásně to zhoustne
Reaguji na verisi:
Nedávej tam příště vodu, jablka pustí šťávy dost. Když přidávám vodu , tak pak přidám rozmíchaný puding a naleju do misky na piškoty a nechám ztuhnout.
Cituji tlapka6: Nedávej tam příště vodu, jablka pustí šťávy dost.
Přesně tak, taky vodu nedávám nebo maximálně pár lžic, ale víc ne. Příště se ti už určitě povede lépe.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.