arrow
profile_image
chick
od 24. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Po vydlabání dýně mi zbyly semínka a rozhodla jsem se, že je zpracuji. Omyla jsem je, usušila a teď zjišťuji, že tak úplně nevím, co s nimi dál. Mají na sobě takovou suchou průhlednou šustivou blanku. Tu jsem začala ze semínek sundavat, ale nevím, jestli je to dobře. A co pak s nimi? Našla jsem na netu pár receptů, ale dost se liší. Pražit na pánvičce? V troubě? Jak přibližně dlouho? A s použitím másla, oleje nebo jen tak na sucho? Nějak dochucovat?

Jak to děláte vy?

Doporučuju dát do solného nálevu a pan na pánvičce..Já to miluju))

Posolit, dát na plech a v troubě na nízkou teplotu pomalu sušit

arrow
profile_image
chick
od 24. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na viki161:
A jakou barvu by ve výsledku měly mít? (nebo jak dlouho tak pražit?)

arrow
profile_image
manolla
od 20. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Máma je taky vždycky sušila pomalu v troubě.Předtím je tedy osolila.Nevím jak dlouhou dobu je sušila,ale až ta blanka úplně byla křupavá,barvu měly bílou.Výýýýýborny a taky zdravy

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené