Ahoj holky, každý rok řeším stejný problém, co vařit po Vánocích - na Štědrý den a 1. svátek vánoční je to jasné ale jaké menu na druhý svátek vánoční (v sobotu) a potom v neděli? Máte ještě speciální tabuli i na sobotu a neděli, nebo už se vracíte ke klasice?

Díky za rady a nápady

arrow
profile_image
radana
od 14. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

91

my se po těch dvou svátcích vracíme ke klasice. jelikož první dva dny jíme salát a kapra, tak toho máme dost a pak uvařím klidně i šunkofleky. hlavu si s tím nedělám. letos ale uvažuju že bych udělala svíčkovou. ale to jak se mi taky bude chtít.

U nás tahle otázka úplně odpadá, protože první vánoční svátky trávíme doma a 26. i 27. budeme u rodiny A bývá to tak pravidelně.

radana
Ta svíčková by nebyl špatný nápad, to by šlo.

BlackCoffee
A co jíte u rodičů?

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

U nás je to vždy něco lehčího, klidně jen nějaká hustější polévka (zelňačka) se škvarkovou plackou, steak se zeleninovým salátem nebo nějaké těstoviny.

Pečeného králíka se zelím a bram. knedlíkem. Už se těším teď

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené