arrow
Neprodává v Bazaru

Zdravím, chystám se zítra mamce ke svátku připravit takový lehoučký moučník. Rozhodla jsem se koupit klasický piškotový korpus s krémem a ovocem, jenže nevím kolik toho krému aby mi nezbyl nebo nescházel.
Recept: 1l mléka, 4 pudinkové prášky, 200g práškového cukru, 200g másla

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji RitterQa: Rozhodla jsem se koupit klasický piškotový korpus

Předpokládám,že chceš korpus,krém,ovoce a želatinu
Pokud budeš kupovat korpus,tak kup dva ty nízké a dej je na sebe samozřejmě mezi ně dej krém,pak krém navrch a na něj ovoce,bude to dost krému toho se neboj,ale ani s ním nešetři ať to není suché,tak 2-3 cm krému.

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji panda08: Předpokládám, že tam chceš namazat jen vrstvu třeba 1 cm krému

no namazat tak aby to bylo zarovnané s tím okrajem

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji panda08: dělám krém z 250g a vystačí mi na 2x promazat korpus a ještě celý dort krémem pomazat....

Tohle je ale spíš pudink než klasický krém,když dá málo,tak to bude suché.Stačí,že to bude mazat na ten hnus z marketu,to je jako piliny,tak ať je tam aspoň dost krému.

arrow
profile_image
lucienenka
od 1. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já jen ušlehám šlehačku se ztužovačem,pak přidám jednu zakysanou smetanu,cukr podle chuti a je to výborné a vrstva tak akorát

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji panda08: jednodušší a chuťově mnohem jednodušší, než pudingový krém z másla.. (a zdravější)

Pudinkovo-máslový krém je moc dobrý osobně mi tedy chutná daleko víc než třepaná smetana v míse a různé zakysané varianty.

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji panda08: chuťově tlustá vrstva másla s pudingem taky není úplně top chut..

Toho másla není tolik na litr mléka ono to chutná jako hodně jemný pudink a ne jako máslo.

Cituji panda08: dělám dortový krém jako máslo vyšlehané s uvařenou kaší (mouka, cukr mléko- takže vlastně taky puding)

Je to fakt chuťově jiné i když taky dobré.Mouka+cukr+mléko není pudink,to je prostě kaše no.Dělám to z krupice,místo mouky dětskou krupičku a hodně čokolády.

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji panda08: ale znáš třepací dort

neznám

arrow
Neprodává v Bazaru

Pokud máte recepty na jakýkoli moučník, který by se mohl pokládat za lehčí a i zdravější a zároveň se to hodilo jakoby dárek ke svátku .... původně jsem chtěla udělat krtkův dort, ale ten bych poté nesměla jest a mamku též podporuji v hubnutí takže tak asi

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji RitterQa: jakýkoli moučník, který by se mohl pokládat za lehčí a i zdravější a zároveň se to hodilo jakoby dárek ke svátku .... původně jsem chtěla udělat krtkův dort, ale ten bych poté nesměla jest a mamku též podporuji v hubnutí takže tak asi

Sladký moučník není dietní žádný.
Takže je to fakt jedno,vyber si podle chuti.

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji panda08: Jestli sem pochopila, si začátečník..

jakože normálně buchtu v pohodě, ale nedokážu odhadnout množství

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Tiakia: Sladký moučník není dietní žádný.

ale je

arrow
profile_image
Wenous
od 18. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

kupovaný korpus je fakt fuj, upéct nějaký piškot není vůbec těžké, zkus to rozhodně to bude lepší i levnější - neboj se

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Tiakia: Tohle je ale spíš pudink než klasický krém,když dá málo,tak to bude suché.Stačí,že to bude mazat na ten hnus z marketu,to je jako piliny,tak ať je tam aspoň dost krému.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené