Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušennosti z pečením Pannetone? a případně recept? Manžel ho dneska donesl z obchodu a už ho má půlku v sobě, tak bych mu ho ráda taky někdy upekla
Třeba tady: http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=7532
Ale já to ještě nezkoušela, měla jsem zatím jen kupovaný...
díky moc, ale přeci jenom bych ještě přivítala radu od někoho, kdo už sám pekl - jako čeho se vyvarovat a tak
Ahoj, obávám se, že ho nikdy neuděláš takové, jaké si ho můžeš koupit v obchodě před Vánoci.
Samozřejmě nejvíce se jí v Itálii a tam jsem ještě domácí nejedla (možná jsou líní na to ho péct, když stojí tak málo), takže jestli se rozhodneš ho udělat, tak jsem zvědavá na fotky!
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.