arrow
profile_image
Klenot Eskortová
od 11. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, holky dřív jsem denně snídala ovesnou kaši se skořicí a nějakým ovocem či jogurtem ale sladké mi v poslední době moc nejede, nemáte nějaké recepty a nápady s čím by se dala dělat na slano? a chutná vam tak?

arrow
profile_image
Amour
od 28. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nikdy jsem to nedělala a nějak se mi představa slané vločkové kaše ekluje... ale napadlo mě do ní přimíchat třeba tvrdý sýr/nivu - aby se roztavil teplem, mohlo by to být dobré... přisypat nějaké koření - třeba papriku, pepř, trošku chilli... a třeba doplnit i nakrájenou zeleninou, ale nevím no nezkoušela jsem

arrow
profile_image
Amour
od 28. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A nebo ji udělat s tím jogurtem + okurkou + koření na tzatziki - to by mohlo být také dobré

arrow
profile_image
MalinkaBoo
od 30. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já jsem si jí takhle dělávala jeden čas, bud s houbami(to je strašně dobrý ) anebo s rajčaty a kouskem sýra...momentálně je u mě favoritem jáhelná kaše naslano, respektive uvařené jáhly, do toho rajčata či další zelenina, osolit, případně pažitka, na to plácnu bílý jogurt, a šmakuju si

arrow
profile_image
jana81 mojeid
od 13. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

moderátorka

65

Říkala mi kamarádka, že si dělává ovesnou kaši na slano s nastrouhaným sýrem a opraženou slaninou, prý jí to tak chutná víc než na sladko, moc to doporučovala. No já jsem zatím nezkoušela...

arrow
profile_image
Kacz
od 9. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahojte, no já jsem dřív znala ovesnou kaši jenom na slano, táta tu sladkou nesnášel, tak jsme ji doma nedělali. Skvělá je úplně jednoduše udělaná - povařit normálně v mléku, osolit trochu víc, než když ji děláte na sladko, a nahoru dát rozpustit máslo. Mňam! Určitě ale není špatný nápad zaexperimentovat s tím sýrem, zeleninou nebo slaninou. Akorát už mi to pak nejde moc dohromady s tím vařením v mléku.

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji MalinkaBoo: uvařené jáhly, do toho rajčata či další zelenina, osolit, případně pažitka

To bych si dala spíše k obědu .
Co třeba arašídové máslo?

arrow
profile_image
zombiegirl
od 6. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Uvařit s mrkví nebo batáty a cibulí + koření + uzený tempeh ale na snídani to moc není

arrow
profile_image
Anette16 mojeid
od 2. 2. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

zkus s mixem oříšků a arašídovým máslem

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené