Ahoj, holky dřív jsem denně snídala ovesnou kaši se skořicí a nějakým ovocem či jogurtem ale sladké mi v poslední době moc nejede, nemáte nějaké recepty a nápady s čím by se dala dělat na slano? a chutná vam tak?
Nikdy jsem to nedělala a nějak se mi představa slané vločkové kaše ekluje... ale napadlo mě do ní přimíchat třeba tvrdý sýr/nivu - aby se roztavil teplem, mohlo by to být dobré... přisypat nějaké koření - třeba papriku, pepř, trošku chilli... a třeba doplnit i nakrájenou zeleninou, ale nevím no nezkoušela jsem
Já jsem si jí takhle dělávala jeden čas, bud s houbami(to je strašně dobrý ) anebo s rajčaty a kouskem sýra...momentálně je u mě favoritem jáhelná kaše naslano, respektive uvařené jáhly, do toho rajčata či další zelenina, osolit, případně pažitka, na to plácnu bílý jogurt, a šmakuju si
Říkala mi kamarádka, že si dělává ovesnou kaši na slano s nastrouhaným sýrem a opraženou slaninou, prý jí to tak chutná víc než na sladko, moc to doporučovala. No já jsem zatím nezkoušela...
Ahojte, no já jsem dřív znala ovesnou kaši jenom na slano, táta tu sladkou nesnášel, tak jsme ji doma nedělali. Skvělá je úplně jednoduše udělaná - povařit normálně v mléku, osolit trochu víc, než když ji děláte na sladko, a nahoru dát rozpustit máslo. Mňam! Určitě ale není špatný nápad zaexperimentovat s tím sýrem, zeleninou nebo slaninou. Akorát už mi to pak nejde moc dohromady s tím vařením v mléku.
Cituji MalinkaBoo: uvařené jáhly, do toho rajčata či další zelenina, osolit, případně pažitka
To bych si dala spíše k obědu .
Co třeba arašídové máslo?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.