Sháním nějaký uzavíratelný pekáč do trouby. Třeba na kuře, svíčkovou apod. Můžete něco doporučit? Případně poradit, na které věci si dát pozor, co je důležité.... Díky všem
Reaguji na Káča88:
Já používám z varného skla.
http://www.czprodukt.cz/-/varne-sklo-simax/pekace- simax/4276.html
Reaguji na True:
I na maso? Já mám tyhle na rizoto, zemlbábu.... Nevím proč, ale mám zafixováno, že na maso jsou takové ty velké černé, třeba pečené kuře, krůtu. Masu neholduju, takže nejsem zvyklá ho připravovat a nevím v čem
my máme tenhle. Byl sice drahý, ale lepší jsem zatím neměla. http://www.vybav-dum.cz/tpt-coating-ctyrhranny-tit anovy-pekac-pro-268-titanium-gus-26-26-cm.html
URL tenhle mám už dvacet let a je stále funkční,nezničitelné nádobí,mám i kastroly,pánev
Reaguji na Káča88:
Reaguji na Renataxyx:
Na ty jsem taky narazila,vypadají hezky. Ty peníze by nevadily, kdyby šel použít i na indukci.
tak na idukci je vhodný http://www.direto.cz/Detail-zbozi/Titanovy-ctyrhra nny-pekac-s-poklici-na-indukci/20403892/
já mám uplně obbyčejný klasický smaltovaný pekáč a nemůžu si na něj stěžovat,jinak mám i ten co dávala odkaz Laky
http://www.zasilkovyobchod.cz/eshop-smaltovany-pek ac-42x27x7-cm-51374.html
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.