Cituji Mylady: La casa Argentina
Posledně jsem je tam měla a žádný zázrak to teda nebyl. A celkově tam klesla kvalita, mě už tam nikdo neuvidí, už se v tom se mnou shodlo více lidí.
No není to žádná echt kvalita.....to ví každý. Mám jiné a lepší favority....Ovšem drinky tam maj fajn...a když chci spojit večeři a drink tak to jde.
Jinak ještě Lokál - bez drinku teda.
Já miluju žebra v restauraci Na Džbánu, je to nahoře na konečné tramvaje Divoká Šárka trochu z centra ale vynikající! Obsluha už si mě i pamatuje a rovnou se zeptá, jestli si dám žebra bez chleba
Já mám nejradší žebra na medu nebo sladkokyselá to je největší chuťovka.. takový v tom Lokále nebo NaDžbánu dělají? měli jste někdy žebra v Potrefené huse?
Cituji Adka: Posledně jsem je tam měla a žádný zázrak to teda nebyl. A celkově tam klesla kvalita, mě už tam nikdo neuvidí, už se v tom se mnou shodlo více lidí.
tohle je pravda...já myslím, že nejlepší žebra budou dělat v takových těch obyčejných českých hospodách, chce to jen najít tu pravou - bohužel s nimi nemám moc zkušenosti
Cituji Jully: ale bývala
to nevím, nikdy jsem ji neřadila k elitám pražské gastronomietakže pro mě žádné zklamání v čase...
Teď mě možná na žebra ještě napadá Kolkovna to je česká restaurace.....
Cituji Mylady: Kolkovna
v Kolkovně vaří slušně...nebo ještě Bredovský Dvůr, tam chodí jeden můj kolega na vepřové koleno, prý mají nejlepší v Praze....když umí koleno, mohli by umět i žebírka
Cituji Mylady: elitám pražské gastronomie
jenže elity pražské gastronomie většinou nedělají žebra
Cituji Jully: jenže elity pražské gastronomie většinou nedělají žebra
slečna se přeci ptala na žebírka....?
ne? A la casa rozhodně nestojí jen na žebírkách....má obsáhlejší jídelák.(z většiny věnovaný masu)
Ale ikdyž i takový Olda Sahajdák nebo Jirka Punčochář občas do svých menu žebra zařadí víš
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.