Hmm, tak jsem vyzkoušela ty kupované. vypadají hezky, ale jde znát, že nejsou domácí. Krém byl ale super, dává se do něj Gervais.
1
2
3
Ahojky mužu se optat jestli nevíte co je to za polevu tedy z čeho se dělá na ty muffiny děkuju
205051_1695333667899.jpg
Normálně koupím smetanu ke šlehání - nejmíň 33%, čím větší procento tuku, tím lepší. Vyšlehám dotuha a pak k ní vmíchám krémový sýr bez příchuti. Dá se normálně koupit - třeba Philadelphia, Buko atd., ale i různé no-name značky ze supermarketů. Já si ho teda dělám sama - vezmu bílý jogurt - ne nízkotučný, musí mít aspoň 3 % tuku, ale tučnější je lepší. Jemné sítko nebo cedník vyložím papírovou utěrkou, utěrku navlhčím, cedník dám přes misku, do cedníku jogurt a celé to šoupnu přes noc do ledničky. Ráno ledničku otevřu a sýr je hotový
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.