arrow
Neprodává v Bazaru

Pokud naplním košíčky už teď (ořechovou a karamelovou náplní), vydrží do konce roku, nebo hrozí, že se zkazí? V ořechové náplni jsou dva bílky, tak se bojim...co myslíte?

arrow
profile_image
Rabbit Heart
od 19. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já bych se teda bála.... plnění cukroví by se podle mě mělo nechávat až nakonec

arrow
profile_image
Issabell28
od 29. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na pavluša:
Tak určitě neplnit, náplně se dělají až naposledy.Jinak ty už pečeš na Vánoce?

arrow
Neprodává v Bazaru

Dnes jsem upekla tři druhy, co se budou slepovat až před Vánocema, protože mě čeká lékařský zákrok a nevim, jak se zotavim, ale chtěla jsem poslat košíčky naplněné bráchovi do Olomouce a ten si je sám 100% nenaplní...tak dostane vanilkové rohlíčky

arrow
profile_image
Rabbit Heart
od 19. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na pavluša: Rohlíčky jsou taky dobry

arrow
Neprodává v Bazaru

no...vidim to na rohlíčky...linecký - tomu se taky nic nestane, když to slepim marmoškou, kokosový strojkový a dál asi konečná. Pracny nedělam a víc mě toho nenapadá, aby to mohl mít takhle hodně dopředu...

arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Marmeládou bych se slepovat nebála, ale krémy nevím nevím, já jsem nikdy krémem neplnila, tak se toho trochu bojím, přecijen je teprve půlka listopadu, co přesně by v tom krému mělo být?

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na bejbee:
Krémy na normální cukroví necham až na konec prosince a náplně do košíčků: 1. salko uvařené na karamel, máslo a hrstka ořechů a na 2. ořechovou receptík nevim, ale co jsem četla na netu, tak tam se právě dávaly ty bílky...

arrow
profile_image
Ifísek
od 6. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Co třeba marokánky? ty by taky mohly vydržet

Cituji pavluša: 1. salko uvařené na karamel, máslo a hrstka ořechů

No rozhodně v nich nevydrží měsíc a půl máslo takže ne.Tenhle krém dělám taky,plním s ním trubičky z medového těsta a tak cca týden před vánocema.

arrow
profile_image
Ivčáááá
od 18. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Nééé, já bych je tedy neplnila. Přece jen je to do 24. 12. opravdu dlouhá doba a navíc pochybuji, že je brácha zdlábne hned ten den všechny, víš jak to bývá, cukroví se jí až do ledna... Máslové krémy a zdobení vůbec dělám nejdřív 20.12. a i tak mám strach, zda vydrží. Upeč mu něco suchého nebo linecké a vanilkáče!

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na pavluša: Naplnit teď je můžeš, ale jen pokud je dáš do mrazáku. Jinak je na to ještě velice brzo.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pravda, pravda, zamražené vydrží třeba půl roku, tak mu je pošli a ať si je dá do mrazáku a vytáhne 20. prosince

Reaguji na Veselka10: to mě taky napadlo, co bude s krémem, tak zmrazit

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mrazíme cukroví každý rok po vánocích a je vynikající, dokonce lepší než čerstvé. Základ je nepoužívat žádné vymyté pytlíky...i vymyté sebevíc zapáchají.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené