Pokud naplním košíčky už teď (ořechovou a karamelovou náplní), vydrží do konce roku, nebo hrozí, že se zkazí? V ořechové náplni jsou dva bílky, tak se bojim...co myslíte?
Dnes jsem upekla tři druhy, co se budou slepovat až před Vánocema, protože mě čeká lékařský zákrok a nevim, jak se zotavim, ale chtěla jsem poslat košíčky naplněné bráchovi do Olomouce a ten si je sám 100% nenaplní...tak dostane vanilkové rohlíčky
no...vidim to na rohlíčky...linecký - tomu se taky nic nestane, když to slepim marmoškou, kokosový strojkový a dál asi konečná. Pracny nedělam a víc mě toho nenapadá, aby to mohl mít takhle hodně dopředu...
Marmeládou bych se slepovat nebála, ale krémy nevím nevím, já jsem nikdy krémem neplnila, tak se toho trochu bojím, přecijen je teprve půlka listopadu, co přesně by v tom krému mělo být?
Reaguji na bejbee:
Krémy na normální cukroví necham až na konec prosince a náplně do košíčků: 1. salko uvařené na karamel, máslo a hrstka ořechů a na 2. ořechovou receptík nevim, ale co jsem četla na netu, tak tam se právě dávaly ty bílky...
Cituji pavluša: 1. salko uvařené na karamel, máslo a hrstka ořechů
No rozhodně v nich nevydrží měsíc a půl máslo takže ne.Tenhle krém dělám taky,plním s ním trubičky z medového těsta a tak cca týden před vánocema.
Nééé, já bych je tedy neplnila. Přece jen je to do 24. 12. opravdu dlouhá doba a navíc pochybuji, že je brácha zdlábne hned ten den všechny, víš jak to bývá, cukroví se jí až do ledna... Máslové krémy a zdobení vůbec dělám nejdřív 20.12. a i tak mám strach, zda vydrží. Upeč mu něco suchého nebo linecké a vanilkáče!
Reaguji na pavluša: Naplnit teď je můžeš, ale jen pokud je dáš do mrazáku. Jinak je na to ještě velice brzo.
Pravda, pravda, zamražené vydrží třeba půl roku, tak mu je pošli a ať si je dá do mrazáku a vytáhne 20. prosince
Mrazíme cukroví každý rok po vánocích a je vynikající, dokonce lepší než čerstvé. Základ je nepoužívat žádné vymyté pytlíky...i vymyté sebevíc zapáchají.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.