Dobrý den všem,
včera jsem si přivezla nádobí Zepter a jsem z toho trochu zmatená.Máte někdo zkušenost s tímto druhem nádobí.Je mi líto v něm vařit klasickým způsobem,když už bylo tak drahé.Máte prosím někdo nějaké postřehy a tipy?
To jsi přivezla z nějakého cenově výhodnýho výletu, kde tě mimochodem pozvali na nákup nádobí? Beckreisen?
To nemám a to je taky asi hlavní kámen úrazu.Bydlím momentálně v bytě s klasickým elekt.sporákem.Nádobí, když se nahřeje,tak se má hned stáhnout teplota,ale ten můj sporák reaguje prostě trochu víc zpomaleně.Plotýnka je vařící je ještě hoodně dlouho.
Cituji pogd: e mi líto v něm vařit klasickým způsobem,
nějak nechápu. jak chceš jinak vařit?
Reaguji na bedrunela:
Tak je to hlavně o tom, že se nesolí, vaří se bez použití tuku a hodně se pracuje s regulací teploty...
Reaguji na pogd: tomu rozumím - tak nějaký návod k tomu máš určitě, ne?
Já jsem v podobných hrních vařila a vařím, a nehrotím to jinak zásadně. Brambory musím vařit jak ve vodě, tak i sůl tam dávám. Neřekla bych že vaříme doma nezdravě no.
Mám od jiné značky pánev, a té stačí o hodně nižší teplota.
Ahojda,mohla bych se zeptat z kama jsi?Prodejce by se s tebou měl spojit a ukázat ti vše kolem a i tě naučit vařit.Máš pravdu že v Zeptrech se vaří poněkud jinak...můžeš vařit i jak jsi zvyklá,ale s těmito hrnci to jde úsporněji,bez vody a hlavně bez tuku.Pokud by jsi měla jakékoliv otázky,tak mi pisni a něco vymyslíme.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.