Ahoj. Máte někdo zkušenosti s nádobím z IKEA, konkrétně s řadou IKEA 365+ nebo s řadou Snitsig (v obou případech jde o hrnce a pánev). Uvažuji o jejich koupi, ale nejdříve bych měla ráda nějaké reference. Děkuju.
Mám veškeré nádobí na vaření - hrnce, kastroly, pánve z řady 365+ a považuji je za perfektní. Za tu cenu naprosto dokonalé. Stejně kvalitní jinde stojí násobně více.
My jsme je taky považovali za ideální asi půl roku, než mamka přenášela hrnec plnej horký vody ze dřezu na keramickou desku a hrnci upadlo ucho Hrnec spadl nešťastně na desku a ta praskla, naštěstí to bylo jen na kraji, funkční je, ale je poničená..když jsme zkoumali proč to upadlo, tak tam to ucho bylo nějak jakoby špatně přiškvařené( přilepené) nebo nevím a nijak to tam v podstatě nedrželo..ale tak to může bejt náhoda..ostatní nádobí je super
Cituji evelene: mamka přenášela hrnec plnej horký vody ze dřezu na keramickou desku a hrnci upadlo ucho Hrnec spadl nešťastně na desku a ta praskla, naštěstí to bylo jen na kraji, funkční je, ale je poničená
Tak to bych se rozhodně snažila nějak reklamovat a vytáhnout z Ikea náhradu škody.... aby hrnci upadlo ucho mi tedy nepřijde normální, taky by se mohl někdo třeba opařit, může se to stát někomu dalšímu!
Já mám tedy pánev a hrnec ze série 365+ a zatím musím pochválit, a to mám pro srovnání i značkové hodně kvalitní nádobí. Ikea se za ty ceny fakt vyplatí. Ale od teď si raději budu dávat pozor na ta ucha.
Nádobí z IKEA je super... mám ho moc ráda
Reaguji na PrinzessinM: Tak to bych se rozhodně snažila nějak reklamovat a vytáhnout z Ikea náhradu škody.
No my se chystáme na reklamaci, tak uvidíme..sice už nemáme doma účet, ale tak za pokus to stojí..Mamka měla právě štěstí, že nesla "jen" horkou vodu na plotnu, ale kdyby byla vařící, tak se určitě opaří, prootže se celá polila Ale měla štěstí v neštěstí..
Ale jak řikám, s jiným nádobím zatím problém není, ale pozor si dávat už budu na všechno..
Díky za reakce. A ty SNITSIG nikdo nezkoušel?
Ještě bych k tomu nádobí měla jeden dotaz. Dnes už jsem jela do Ikey přesvědčená, že tu sadu nádobí koupím, ale pak se dívala na ty jejich návody a dost mě to odradilo a teď váhám, takže zatím jsem nepořídila. Mají tam totiž, že se teplem vypoukne dno a navíc, že v těch hrncích nelze jídlo skladovat, což by mohlo mít vliv na povrch hrnce ale i na to jídlo uvnitř, které by potom mohlo mít kovovou příchuť. To v těch hrncích to jídlo fakt nenecháváte? Já jsem třeba zvyklá jídlo z jednoho dne, co zbude, hodit i s hrncem do ledničky na další, tak tohle považuju za problém. Nerada bych, aby to jídlo další den mělo příchuť oceli. Máte s tím nějakou zkušenost? A co tedy ty dna, křiví se nějak? Ještě jednou díky
Cituji emma86: pak se dívala na ty jejich návody a dost mě to odradilo a teď váhám, takže zatím jsem nepořídila. Mají tam totiž, že se teplem vypoukne dno a navíc, že v těch hrncích nelze jídlo skladovat, což by mohlo mít vliv na povrch hrnce ale i na to jídlo uvnitř, které by potom mohlo mít kovovou příchuť. To v těch hrncích to jídlo fakt nenecháváte? Já jsem třeba zvyklá jídlo z jednoho dne, co zbude, hodit i s hrncem do ledničky na další, tak tohle považuju za problém. Nerada bych, aby to jídlo další den mělo příchuť oceli. Máte s tím nějakou zkušenost? A co tedy ty dna, křiví se nějak? Ještě jednou díky
Pánev 365+ mám už přes 5 let, je stále rovná, jako v den výroby, jídlo v hrncích nechávám do druhého dne i déle, nikdy s tím nebyl problém, ono je to spíš asi o tom, že se v nich nemá mrazit a tak
Ten SNITSIG bych si já nekoupila, nelíbí se mi ty plastové úchyty a nepřipadá mi to jako nádobí, které vydrží, za to na 365+ ti budu přísahat, že přinejmenším ten kastrol zdědí tvoje děti.
Reaguji na emma86: taky nemám problém a v hrncích to dávám i do lednice.. Žádná deformace a pod. (zatím, mám je cca rok a půl) a ani jídlo mi tím nijak neutrpělo
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.