Ahojte,
jíte mražené pizzy? Určitě to není nic výživného a zdravého ale já zbožňuju Ristorante Hawaii od Dr.Oetker Zrovna si ji dělám. A zkusím tu novou Casa di Mama.
Máte vy nějakou oblíbenou?
Reaguji na petla93: Ale jo, taky mi to tak přijde Ananas nemáš ráda? Mm za 6min bude pizza hotová Mám ji moc ráda ale zaroven mám vždycky výčitky, že to není zdravee :/
Nejraději mám pizzu z Lidlu. Stojí kolem 30,- a zatím nejlepší, co sme s kamarádkama vyzkoušely
TrattoriaAlfredoPi.jpg
ristorante polo s kuřecím masem a špenátem ale taky si vždycky říkám,že to není zdravé a to nejen u pizzy,pak mi to úplně kazí to potěšení z jídla.
Ristorante quattro formagi A vlastně jakákoliv sýrová a když se mi zdá,že je tam málo sýra,tak si ji "vytuním" vlastním sýrem
U mě taky vede Ristorante, jen teda Mozzarella - miluju žampionovou, ale raději si koupím k téhle pizze pár čerstvých žampionů a nakrájím je na to. Mám totiž zkušenost, že přímo Ristorante žampionová mi pustila vždycky tolik šťávy, že byla pizza i po dopečení "mokrá"...
Taky mám vždycky výčitky, ale dvakrát třikrát za měsíc, hlavně když je spěch nebo lenost... A můj tip je udělat si vždycky jen půlku (když pizzu přinesu z obchodu, není už úplně zmrzlá, tak to jen opatrně rozříznu a hodím do mrazáku). Taky se z toho najím, ale kalorie jsou poloviční
Reaguji na Lotta: Sákra, to je dobrý nápad, zrovna mi půlka zůstala- už nemůžu :/
Cituji bucinek07: Nejraději mám pizzu z Lidlu.
Tam prodávají i chlazené těsto na pizzu a je to mnohem lepší,lze na něj dát vše dle vlastní chuti a hlavně není to mražené
Cituji Lotta: můj tip je udělat si vždycky jen půlku (když pizzu přinesu z obchodu, není už úplně zmrzlá, tak to jen opatrně rozříznu a hodím do mrazáku). Taky se z toho najím, ale kalorie jsou poloviční
Šťastné to děvče,když ti stačí půlka pizzy cca 120 gramů.
Cituji Lotta: A můj tip je udělat si vždycky jen půlku
Taky to tak kolikrát dělám. I se zmraženou. Ono to de na sílu rozpůlit
Jeee holky já mám ráda Ristorante Mozzarelovou i když manžel mi vždycky nadává, že to není zdravé, proč si radši neskočím do pizzerie
já miluju Ristorante jakoukoliv xDDD aaa, mám teď uplně chuť ))
Casa di Mama je chuťově mod dobrá, je menší jak mražená klasika a má jako tlustší těsto, prostě "jakože domácí"...ale pozor, peče se i s takovým jakoby podtáckem a nevím no...měla jsem asi 4 a u 3 mi to nevadilo, vubec nic nebylo jakoby cítit nebo tak,ale u té poslední jsem to jakoby odspodu cítila :-//
pizza.jpg
pizza1.jpg
pizza2.jpg
Reaguji na Vendy69: mě zbyla půlka Jn viděla jsem tam nějaký postup, musím na to pak kouknout. A ten podtácek jako vezmu kde?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.