osobně s tím zkušenost nemám, ale myslím si, že by pak nebyla chutná, je to čerstvý sýr a protože obsahuje hodně vody, tak si myslím, že na mražení není vhodný...ale nechám se klidně někým opravit
osobní zkušenost nemám, ale domnívám se, že raději nemrazit, protože na to svou konzistencí není mozzarella stavěná, asi by z ní bylo po rozmražení blátíčko nebo by prostě ztratila svoji chuť a tvar...
Chuť neztratí, ale jak píše Reaguji na Goldenhair: je z toho blítíčko. Jednou mi zamrzla v ledničce vzdau a jíst se pak samozřejmě dala, ale už to nebylo ono, ztratilo to tu konzistenci, vláčnost, v puse se jakoby rozpadala.
Ja tu salámovou (suchou) normálně mrazím, ta jde v poho. U té nálevové bych to asi ani nezkoušela.
My tu balenou v pytlíku s nálevem dáváme do mrazáku běžně. Asi je potom měkčí, než normálně, ale nám to nevadí.
..taky záleží na co ji pak použijete...pokud na vaření zapékaní, pizzu apod. tak to asi nevadí, ale já si ji dávám ráda čerstvou s rajčata a ta mražená prostě už nebyla tak dobrá.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.