arrow
profile_image
Batufola mojeid
od 4. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Dámy potřebovala bych poradit nevíte některá jestli jse mozzarella zamrazit?

osobně s tím zkušenost nemám, ale myslím si, že by pak nebyla chutná, je to čerstvý sýr a protože obsahuje hodně vody, tak si myslím, že na mražení není vhodný...ale nechám se klidně někým opravit

arrow
profile_image
Goldenhair
od 25. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

osobní zkušenost nemám, ale domnívám se, že raději nemrazit, protože na to svou konzistencí není mozzarella stavěná, asi by z ní bylo po rozmražení blátíčko nebo by prostě ztratila svoji chuť a tvar...

arrow
profile_image
Petulaa
od 1. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Chuť neztratí, ale jak píše Reaguji na Goldenhair: je z toho blítíčko. Jednou mi zamrzla v ledničce vzdau a jíst se pak samozřejmě dala, ale už to nebylo ono, ztratilo to tu konzistenci, vláčnost, v puse se jakoby rozpadala.

arrow
profile_image
Lajka
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ja tu salámovou (suchou) normálně mrazím, ta jde v poho. U té nálevové bych to asi ani nezkoušela.

arrow
profile_image
Constance
od 10. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

My tu balenou v pytlíku s nálevem dáváme do mrazáku běžně. Asi je potom měkčí, než normálně, ale nám to nevadí.

arrow
profile_image
Petulaa
od 1. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

..taky záleží na co ji pak použijete...pokud na vaření zapékaní, pizzu apod. tak to asi nevadí, ale já si ji dávám ráda čerstvou s rajčata a ta mražená prostě už nebyla tak dobrá.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené