Ahojky,ptám se zkušených kuchtiček:jde místo sirupu do modelovací čokolády použít med?

arrow
profile_image
elesse
od 12. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

myslím že ne, med by mohl krystalizovat...

elesse
To myslíš jako,že by mohl zkrystalizovat tou tepelnou úpravou a a pak zchlazením?

Kromě krystalizace-má med stejné vlastnosti jako ten sirup?

arrow
profile_image
elesse
od 12. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tak nějak. v tom sirupu je cukr rozpuštěnej a nekrystalizuje, ale med ikdyž ho rozehřeješ aby měl stejnou konzistenci jako sirup tak zase začne krystalizovat...
stejné vlastnosti ro tento účel bych řekla že spíš ne. ale nejsem na to odborník, ani zkušená kuchtička, jen soudím podle toho jak se v pixle chovaj ty dvě látky...

arrow
profile_image
sunshine mojeid
od 21. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Med použít nelze .Jen rýžový ,kukuřičnoječný apod.sirup.Není možno použít ani javorový sirup.

arrow
profile_image
pehot
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já používám obyč. glukózový (obilný) sirup. Taky myslím, že s medem to nepůjde, ale nezkoušela jsem.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené