Ahojky,ptám se zkušených kuchtiček:jde místo sirupu do modelovací čokolády použít med?
elesse
To myslíš jako,že by mohl zkrystalizovat tou tepelnou úpravou a a pak zchlazením?
Kromě krystalizace-má med stejné vlastnosti jako ten sirup?
tak nějak. v tom sirupu je cukr rozpuštěnej a nekrystalizuje, ale med ikdyž ho rozehřeješ aby měl stejnou konzistenci jako sirup tak zase začne krystalizovat...
stejné vlastnosti ro tento účel bych řekla že spíš ne. ale nejsem na to odborník, ani zkušená kuchtička, jen soudím podle toho jak se v pixle chovaj ty dvě látky...
Med použít nelze .Jen rýžový ,kukuřičnoječný apod.sirup.Není možno použít ani javorový sirup.
Já používám obyč. glukózový (obilný) sirup. Taky myslím, že s medem to nepůjde, ale nezkoušela jsem.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.