Dobrý den,
na internetu jsem narazila na jeden vynález, který je asi už starší, ale já o něm nikdy neslyšela. Jedná se o mlýnek z nerezu, který z krystalového cukru udělá cukr moučkový. Mně by jen zajímalo, zda s tím má někdo zkušenost, a jestli tedy doopravdy funguje.
Všem předem děkuji
Reaguji na mroskvicka:
Já vím, že se dá koupit, zas taková trubka nejsem ale tak když je třeba doma krystal a moučka mi bude chybět, tak by to šlo lehce umlít.
Cituji Barušenka: To ti udělá i obyčejný kávomlýnek, dělávala jsem to když mi došel moučkový...
Za mě taky stačí obyčejný kávomlýnek.
Cituji mroskvicka: k čemu taková blbost je, když moučkový cukr se dá koupit?
Těch dobrých důvodů je určitě více, ať už se jedná o takovou sos pomoc, kdy moučkový cukr doma dojde, nebo z ekonomických důvodů - moučka je dražší a nebo taky to, že se do cukru moučka přidávají navíc nějaké ne zrovna zdraví prospěšné látky, které zabraňují hrudkovitosti a tvrdnutí cukru - potom se ale z toho cukru děsně práší...
Reaguji na simuška:
Tak jo, jdu do toho kávomlýnku
A přesně jak píšeš, je to takové SOS pomoc a navíc se to může hodit jako dárek pro maminku, která věčně lamentuje, že doma nemá moučkový cukr
To je zajímavé, škoda, že cukr moučku kupuju vždy do zásoby
Já jsem slyšela, že v protihrudkující látce v moučce je lepek a že prý bezlepkáří si cukr melou sami. By mě zajímalo jestli je to pravda.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.