To mě moc nechutná, cítím v tom chemii, mám plno bylinek, ale nevím, jestli se tam ještě něco nepřidává, aby to bylo tak našlehané, nejde mi to vyšlehat ...
Díky moc, zkusim. Vše už mám smíchané, jen ta lehkost mi chyběla, aby z toho byla ta pěna ....
Reaguji na Ziralka: Až tak jsem nechtěla být ošklivá, ale to jsem jednou koupila a vyhodila, bylo to hnusný ....Jinak už ho mám hotové, je fakt chuťově výborné, ale je to pořád klasika máslo, které musí být super třeba na panenku, ale já bych chtěla docílit toho našlehání, jako je to právě v těch pizzeriích, na tu bagetku .. Tak uvidím, jak to dopadne, až dorazí lučina. No, ale asi ho mezi tím sním, pořád ujídám s chlebíkem ..
Reaguji na Renataxyx: Ahojky, Lučina dorazila v krabičce, tak jsem jí tam přidala a je to super, přesně jak jsem chtěla, našlehaný a né tak máslový ...díky moc za radu.
Reaguji na LadyMiss: Příště to zas vyzkouším s tou Ramou, možná to taky může být dobrý .., ale s tou Lučinou je to fakt super vyšlehaný, jen to bude asi dražší ... všem moc děkuji za radu ...
hmm já mám lučinu ráda ale není to bylinkové máslo prostě... já si koupím kostku másla nebo zlaté hany.. nechám změknout, přidám bylinky a sůl..a někdy lžičku pomazánkového másla a super.. dávám si to na bagetu kterou si nechám v troubě trochu zapéct
Reaguji na LadyMiss: Fakt dobrý, až mě to překvapilo, je to hodně podobný tou nešlehaností v té pizzerii, ale asi je pravda, že Lučina by bylo dost drahá, když to dávají zadara jako předkrm, ale kdo ví .
Kup si máslo a směs bylinek na máslo. Podívej se na to na internet a jestli můžu poradit, tak si to pak rozpeč v troubě! Zítra asi budu dělat, ale já si koupím v supermarketu bagetu už s tím máslem na bagetě a jen rozpeču v troubě. Taky moc dobré
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.