ahoj holky,
dělaly jste některá krém marshmallow? já dělala podle receptu z apetitu, ale vůbec se mi to nepovedlo. Bylo to strašně řídké, jako voda. Moc nerozumím co jsem udělala špatně. Píší že želatinu nechat nabobtnat dle návodu na obalu tak jsem ji dala normálně do 250 ml studené vody s cukrem, tak jestli té vody už nebylo moc jestli jsem to neměla nechat v menším množstvím. Kdyby to už někdo dělal mohl by mi to polopatě vysvětlit ) a také jestli to všechno přidat k sobě až je ten kukuřičný sirup opravdu studený? ... No nevím byla jsem zklamaná, že muffiny zůstaly bez ozdoby.
Budu ráda za každou radu a poznatek
Reaguji na Wenous: Podle toho receptu taky dělám. Želatina se musí nechat nabobtnat v trošce vody, dávám na dno misky, jen aby ta želatina s vodou splynula, nic navíc. 250 ml je strašně moc, nedivím se, že to bylo vodové. A ta želatina se pak dá do vlažného sirupu, nemusí být studený.
Reaguji na whisper: děkuji moc za radu o víkendu to zkusím znovu ... a ještě šálky bereš kolik ml? nebo je to jedno? Můžu vzít jakýkoliv hrnek?...
Reaguji na Wenous: Nemáš zač. Hrnek beru normální o objemu cca 250 ml, ale tam se nějaké menší rozdíly neprojeví.
Reaguji na whisper: ok, tak snad už se to napodruhé povede a ještě šlehá se to dlouho, abych nebyla po 5 minutách na mrtvici že to nic nedělá
Reaguji na Ziralka: no jo, ale když tam píší podle návodu na obalu namočte želatinu do studené vody... tak jsem netušila co a jak... kdyby napsali do trošky vody, aby želatina byla jen ponořená, tak to by byla jináá
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.