Ahojky,dnes večer chci dělat od Maggi Boloňské těstoviny, je mi divný,že se těstoviny vloží do omáčky,nauvařené,dají se do trouby a za 20 min,jsou,zkoušeli jste to někdo někdy??
ammalka
Nezkoušela, ale předpokládám že se uvaří v té omáčce. Kup si nějaké co mají kratší dobu vaření.
Nebo pokud se bojíš, tak je trochu uvař a v troubě nech jen "dojít"
ammalka
asi se tam přidává dost vody, ne? Tak ty těstoviny se v omáčce uvaří a celé se to pak zapeče Neměla bych z toho strach. Občas si něčím takovým ze sáčku taky vypomůžu, ale minimálně, je v tom hodně soli a konzervantů, takže na častější konzumaci ze zdravotního hlediska rozhodně nedoporučuju!
tady právě píšou,že je to bez glutamátu a konzervantů,tak nevím.Jinak je to na 200 g těstovin a já to chci dělat z celého pytlíku,mám tam přidat kečup,aby toho bylo víc?
ammalka
Tak přidej o trochu víc vody a kečup(protlak), sleduj to v troubě a pokud bude potřeba tak ještě přidej. Nakonec to můžeš ještě přichutit, kdyby to bylo potřeba.
Nebo si kup 2 balení.
Cituji ammalka: tady právě píšou,že je to bez glutamátu a konzervantů
tak snad je to i pravda ne, já taky občas vařím sáčkové jídla (polévky), protože vařit se ještě pořád učím, ale snažím se je vařit co nejméně, protože to fakt není nejzdravější.
Já bych dala spíš protlak než kečup, ten je dost aromatický...aby nepřebil tu "boloňskou chuť". Snad poradí zkušené kuchařky...
Cituji ammalka: to mě taky napadlo,je předvařit,tak nevím
možná to bude lepší-v tom případě si myslím že by ani nebyl potřeba kečup navíc, jen se to prostě zapeče
Ahoj, já to mám vyzkoušené, obsah sáčku rozmícháš ve vodě a tu naleješ na ty těstoviny s masem, těstoviny by měly být ponořené a za 20-25 minut hotovo, mě to moc chutná.
S mletým masem jsem to dělala jen asi 2 krát, místo toho nakrájím na malé kousky kuřecí nebo krůtí maso, osmahnu na pánvi a je to mňanka
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.