arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojky,dnes večer chci dělat od Maggi Boloňské těstoviny, je mi divný,že se těstoviny vloží do omáčky,nauvařené,dají se do trouby a za 20 min,jsou,zkoušeli jste to někdo někdy??

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ammalka
Nezkoušela, ale předpokládám že se uvaří v té omáčce. Kup si nějaké co mají kratší dobu vaření.
Nebo pokud se bojíš, tak je trochu uvař a v troubě nech jen "dojít"

ammalka
asi se tam přidává dost vody, ne? Tak ty těstoviny se v omáčce uvaří a celé se to pak zapeče Neměla bych z toho strach. Občas si něčím takovým ze sáčku taky vypomůžu, ale minimálně, je v tom hodně soli a konzervantů, takže na častější konzumaci ze zdravotního hlediska rozhodně nedoporučuju!

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tady právě píšou,že je to bez glutamátu a konzervantů,tak nevím.Jinak je to na 200 g těstovin a já to chci dělat z celého pytlíku,mám tam přidat kečup,aby toho bylo víc?

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

lentilkah,to mě taky napadlo,je předvařit,tak nevím

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ammalka
Tak přidej o trochu víc vody a kečup(protlak), sleduj to v troubě a pokud bude potřeba tak ještě přidej. Nakonec to můžeš ještě přichutit, kdyby to bylo potřeba.
Nebo si kup 2 balení.

Cituji ammalka: tady právě píšou,že je to bez glutamátu a konzervantů

tak snad je to i pravda ne, já taky občas vařím sáčkové jídla (polévky), protože vařit se ještě pořád učím, ale snažím se je vařit co nejméně, protože to fakt není nejzdravější.
Já bych dala spíš protlak než kečup, ten je dost aromatický...aby nepřebil tu "boloňskou chuť". Snad poradí zkušené kuchařky...

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji ammalka: to mě taky napadlo,je předvařit,tak nevím

možná to bude lepší-v tom případě si myslím že by ani nebyl potřeba kečup navíc, jen se to prostě zapeče

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tak uvidím,dám vědět,jak to dopadlo

Ahoj, já to mám vyzkoušené, obsah sáčku rozmícháš ve vodě a tu naleješ na ty těstoviny s masem, těstoviny by měly být ponořené a za 20-25 minut hotovo, mě to moc chutná.

S mletým masem jsem to dělala jen asi 2 krát, místo toho nakrájím na malé kousky kuřecí nebo krůtí maso, osmahnu na pánvi a je to mňanka

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak tyhle těstoviny jsou super,fakt je vyzkoušejte,nebudete litovat!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené