Cituji Mirri: Ryby kupuji pouze chlazené, s chutí mražených se to nedá srovnat. Lososa dělám na pánvi pouze na oliv.oleji. Pak jen osolím. Mňam
Dělám úplně stejně. Ještě nikdy se mi nestalo, že by se losos rozpadl
Reaguji na Lusinda:
My když už máme mraženého, tak ho necháme rozmrazit, nikdy tomu nic nebylo
A jinak - losola položíme na pečící papír, každý kousek zvlášť, na to máslo, bylinky, pepř, zabalit (na bocích sepnout takovou tou kancelářskou secvakávačkou), položit na plech a cca 20-30 minut péct
Taky lososa peču v troubě na pečícím papíře s kouskem másla a servíruju s majonézou a citronem, losos si tak ponechá víc šťávy než když se smaží na pánvi.
tak sem ho včera udělala.. no musím říct byl výbornej ale trošku jsem s tim zápasila a to proto, že jsem ho teda osmahla zprudka z obou stran a pak šoupla do trouby na 140 minut. no 10 minut bylo hodně málo takže pak jsem hot am dala ještě na 10 minut a pak když jsem ho vyndala, tak jsem stejnak musela ještě rozehřát pánev a ještě ho zlehka na pánvi dodělat. nevím čím to bylo ale po těch deseti minutách v troubě byl uplně syrovej
Zkuste si ho udělat podle mého receptu s kuskusem. Je fakt výborný http://cookingwithsusa.blogspot.cz/2014/12/peceny- losos-s-kuskusem_23.html
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.