arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

chtělo by to foto
ale i tak se mi sbíhají sliny x)

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

blanž
Já jsem to radši dělala v troubě, je to míň tučné
Ale samozřejmě to jde i smažit na pánvi, stačí šufánkem (sběračkou) nalívat na rozpálený olej, prostě jako palačinky
My jsme k tomu měli krokety a bohatou zeleninovou oblohu a suché nám to nepřipadalo

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Wild Paula
A jak velké jsi je dělala? Já dělám malinké, tak 5cm v průměru

No já to dělala lžící, tak 7 cm? Lít mi o Teda nešlo, spíš jako bramborák. Ale dobrý, podobné jako řízek. Škoda, že nebyla niva.. měli jsme to se sladkokyselou omáčkou.

P260210_20.020002.JP.jpg

A toho oleje jsem dala jen malinko, jen aby byla mastná pánvička.
Znáte rarášky? Těstíčko z piva, hořtice a mouky, to je taky moc dobrý.

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Wild Paula
Máš je moc pěkňučké, s nivou to bude delikateska , já je dělala s eidamem a taky dobré

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Wild Paula
teda mňáááááám !

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

dneska večer vyzkouším

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ginfizz
Taky jsem je chtěla udělat, ale nakonec zvítězila dušená zelenina s krabíma tyčinkama
A povedly se?

arrow
Neprodává v Bazaru

Skvělá inspirace jelikož klasické řízky a vlastně cokoliv smaženého ve vrstvě oleje nedělám tak se to může hodit

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

framboise
proto je dělám v troubě, aby byly co nejméň tučné

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené