Nevím, ale možná se u nás v ČR začíná pomalu objevovat. Více lidé navštěvují destinace známě svými poživatinami. Třeba takové Valašsko se stává v poslední době dost vyhledávané. A proč? Určitě slivovice, frgále .. Nevím, určitě nejsme na takové příčce jako Itálie, Francie nebo Anglie. Ale určitě u nás jsou znatelné začátky kulinářského cestovního ruchu
Ano existuje
právě se zabývám tímto tématem v diplomce...hodím pak i dotazníček, a byla bych Vám moc vděčná, kdyby jste mi pomohli získat respondenty
děkuji
A co přesně kulinářský turismus znamená, jestli se můžu zeptat? Představuji si to tak, že se vydám na výlet, kde bude několik "bodů" v podobě restaurací/kaváren? Jestli ano, tak v tom případě nedělám nic jiného.
A super tipy jsou na Kudy z nudy, na jaře plánuji Dětenice.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.