arrow
Neprodává v Bazaru

Ahojky holky.
Nevíte nějaká, jak udělat stejnou kukuřicovou polévku, jako dělají v čínské restauraci?

arrow
profile_image
casia
od 6. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

arrow
Neprodává v Bazaru

Ta co myslim je úplně čirá a je v ní jen kukuřice, rozkvrdlané vajíčko a maso, ale nevim, jak dochutit tu ,,vodu,, která je hustá když Ti polévku donesou a jak stydne, tak řídne...

glutamát? ten dává číně tu specifickou chuť, možná sojovku

Já si jí dělám takhle: voda, do ní bujon (kuřecí), troška sojovky, rybí omáčka (rybinou tolik cítit není) - ta dělá hodně, hlavně proto má ta polévka svou specifickou chuť. No a pak do ní hodím kukuřici a rozkvedlám vajíčko a zahustím solamylem. Ale pozor, aby sis ji nepřesolila, bujon, sojovka i rybí omáčka jsou hodně slané. Rybí omáčku koupíš u větví v potravinách za pár korun

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na klaruskaska: já to dělám úplně stejněD

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji pavluša: Ta co myslim je úplně čirá a je v ní jen kukuřice, rozkvrdlané vajíčko a maso, ale nevim, jak dochutit tu ,,vodu,, která je hustá když Ti polévku donesou a jak stydne, tak řídne...

Glutasol (Vitana) a zahustit solamylem.Do těchto jídel se téměř vždy přidává špetka (ne více) glutasolu, který zvýrazňuje chuť.Upozorňuji, že je to extra nezdravé.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené