Koupila jsem teď mražená králíčí játra.Jak připravujete,tak,aby byla měkká?Nikdy jsem je ještě nevařila a játra kterékoliv dělám mám vždy tvrdá prostě je neumím připravit ..
A jak je připravuješ obvykle? Já dělávám kuřecí většinou na másle a na cibulce a nikdy jsem je tvrdý neměla, prostě smažím, dokud nejsou hotová a neteče šťáva.
Reaguji na AlmaSinger: tak já na oleji,že by to bylo tím?a to je nesolím,jak se říká a fakt je nemám dobrý a to vařím cekem pořád,začátečník žádný nejsem
Reaguji na daisy01: Olejem to podle mě není, ale neděláš je moc dlouho? Jinak fakt nevim, mně se to nikdy nestalo a to vždycky vařim od oka.
A co ta játra zkusit naložit...? To by mohlo snížit riziko vysušení, ztvrdnutí...
Jinak játra, pokud z nich není játrová omáčka, dělám skutečně na prudko, aby se co nejrychleji zatáhla... a na krátko, zvlášť pokud jsou drůbeží nebo králičí, to je velmi křehké ,,maso".
Já játra podlévám a solím až když jsou hotová... Nikdy jsem je neměla tvrdá a to vařím pouze kuřecí nebo králičí a je pravda,že ta králičí jsou vždy o něco tvrdší než ta kuřecí...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.