Ahoj ahoj,pečete falešné Kinder mléčné řezy?Už jsem o tom něco slyšela a většina lidí si chválilo.Já se teprva chystám,páč z obchodu mi strašně chutnají a tak bych ráda vyzkoušela.A co vy?
Někdo ze známých je dělal. Ale mně chutnali úplně jinak než ty koupené.
Ale nevím, třeba to byl jenom jiný recept
já ho dělala několikrát, byl dobrej to jo, ale s tim kupovanym jsem nepostřehla žádnou podobnost..
Já teda ještě nezkoušela, ale úplně jste mě navnadily
Koukám po netu na různý recepty - a celkem často se v krému vyskytuje tvaroh...a to se mi nějak nezdá. Proto se mi nejvíc líbí asi tento http://hobby.idnes.cz/recept-na-domaci-kinder-mlec ne-rezy-jsou-mnohem-lepsi-nez-ty-kupovane-12i-/hob by-domov.aspx?c=A100218_140243_hobby-mazlicci_bma. Ten chci zkusit.
Jsem na to velmi zvědavá,já mám napsaný recept jak tu dávala odkaz Reaguji na talinka: ,ten samý mám napsaný od známé a ta ho tedy vychvaluje do samého nebe Ale těch receptů je víc a některé se trochu liší. A jinak s tou smetanou,já jí naprosto zbožňuju,takže se spíš na ní těším,než by mě odrazovala
Reaguji na pehot:
Jé tak na ten pozor....ač upeču cokoliv a troufnu si říct že dobře , tak tady jsem měla hodně velké problémy s tím krémem. Nějak mi nechtěl tuhnout- myslím že je tam moc toho mléka.
Cituji lentilkah: myslím že je tam moc toho mléka
oj, díky za upozornění, dám si na to pozor (chystám se na něj v sobotu). Ty ho máš tedy vyzkoušený - je dobrý? Nerada bych vylila skoro litr šlehačky jen tak do záchoda Ale podle toho receptu se mi to zdá jako dobrota.
Reaguji na pehot:
Musela jsem přidat o dost víc želatiny aby to drželo pohromadě. A s tou chutí- není špatný, ale že by se podobal originálu mi moc nepřišlo. Už bych ho znovu nedělala- vím o větších dobrotách
551836_3308050751404.jpg
Také jsem je konečně pekla a chutnali také všem.Úplně jako originál z obchodu nejsou,ale jsou opravdu dobré,takže kdo ještě nezkusil,tak doporučuji
Úžasná pochoutka. Je sice pravda, že s tím kupovaným mají společný jen název, ale i tak jsou vynikající. Dělala jsem je podle receptu ze stránek toprecepty.cz (nevím přesně, který recept to byl). Po upečení je ale třeba řezy nechat odležet, klidně 2 dny i víc, pak teprve dostanou tu správnou chuť (až piškotové vrstvy pořádně navlhnou od krému). Ale opravdu se připravte, že to chutná úplně jinak než kupované, je to spíše takový osvěžující tvarohový/mléčný zákusek. Nicméně na léto, k vychlazené kávičce, doporučuju
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.