Začínám péct na začátku prosince, Heru nepoužívám - cítím to v chuti (možná je to jen můj pocit? vsugerovaný, nevím), dávám máslo, ale dávám ho minimálně, kolikrát se obejdu i bez tuku.
Cituji bejbee: dávám máslo, ale dávám ho minimálně, kolikrát se obejdu i bez tuku
to by mě zajímalo jaké děláš cukroví bey tuku? Že ti ta mouka a cukr drží pohromadě....
Reaguji na bejbee: To by mě taky zajímalo, co tam dáváš? Nějak to spojit přece musíš, tak aby z toho nebyl beton.
Už máme perníčky a pařížské pásky, ty se musí odležet, jinak začnam pořádně od pondělka. Minulý rok jsme pekly prvně jenom z másla a bylo to znát, opravdu bylo to cukroví jemnější a chutnější a navíc stejně musíme na vymazávání používat pravé máslo jinak to z formiček nedostanem, a řekla bych, že cukroví jenom z máslem se mnohem líp vyklepávalo, i když jsme nedodržely vyklepávací postupy(za studeny, za vlažna, za horka) tak se většina povede vyklepnout v použitelném stavu.
My budeme péct ten víkend po Mikuláši, čili za 2 týdny Už se hrozně těším na tu vůni vanilkových rohlíčků a všeho okolo.. Ale pokud chceš péct i perníčky, tak už to chce teď, to je fakt..
Cituji montchitchi: A s Herou se ti vždycky všechno povedlo?
co se týká cukrpví tak vždy se povedlo, já jinak totiž nepeču.
Pečeme i s Herou, většinou půl na půl. Jinak perníčky už máme od středy napečené. Zbytek budeme péct tak za týden.
Peču jedině s Herou, vždy je cukroví výborné a nikdy to není cítit. Jinak za 14 začínám ).
Dřív než týden (max. dva) před Vánoci ne, já su schopná zbagrovat několik plechů během chvilky...
Reaguji na Áď4: Jo, mluvíš mi z duše. Co kdyby se to cukroví zkazilo? To ho raději zbagruji hned
Prosím vás, dámy, jak uchováváte cukroví, aby bylo na vánoce dobré? Mám na mysli, aby to nebylo tvrdé a suché apod.
Když mi napíšete SZ, budu vděčná.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.