arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Začínám péct na začátku prosince, Heru nepoužívám - cítím to v chuti (možná je to jen můj pocit? vsugerovaný, nevím), dávám máslo, ale dávám ho minimálně, kolikrát se obejdu i bez tuku.

arrow
profile_image
tiffany-glam
od 19. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já začínám péct příští víkend.

arrow
profile_image
Gigigirlone
od 23. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji bejbee: dávám máslo, ale dávám ho minimálně, kolikrát se obejdu i bez tuku

to by mě zajímalo jaké děláš cukroví bey tuku? Že ti ta mouka a cukr drží pohromadě....

já dnes pekla perníčky a ješte nikdy sem nepekla cukroví z másla je v tom vážne takovy rozdíl?

arrow
profile_image
montchitchi
od 10. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na bejbee: To by mě taky zajímalo, co tam dáváš? Nějak to spojit přece musíš, tak aby z toho nebyl beton.

Už máme perníčky a pařížské pásky, ty se musí odležet, jinak začnam pořádně od pondělka. Minulý rok jsme pekly prvně jenom z másla a bylo to znát, opravdu bylo to cukroví jemnější a chutnější a navíc stejně musíme na vymazávání používat pravé máslo jinak to z formiček nedostanem, a řekla bych, že cukroví jenom z máslem se mnohem líp vyklepávalo, i když jsme nedodržely vyklepávací postupy(za studeny, za vlažna, za horka) tak se většina povede vyklepnout v použitelném stavu.

arrow
Neprodává v Bazaru

My budeme péct ten víkend po Mikuláši, čili za 2 týdny Už se hrozně těším na tu vůni vanilkových rohlíčků a všeho okolo.. Ale pokud chceš péct i perníčky, tak už to chce teď, to je fakt..

Začínám pracny kolem 3. prosince a peču jedině z másla, je to znát.

Cituji sarra: a peču jedině z másla,

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji montchitchi: A s Herou se ti vždycky všechno povedlo?

co se týká cukrpví tak vždy se povedlo, já jinak totiž nepeču.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pečeme i s Herou, většinou půl na půl. Jinak perníčky už máme od středy napečené. Zbytek budeme péct tak za týden.

Peču jedině s Herou, vždy je cukroví výborné a nikdy to není cítit. Jinak za 14 začínám ).

arrow
profile_image
Áď4
od 20. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dřív než týden (max. dva) před Vánoci ne, já su schopná zbagrovat několik plechů během chvilky...

arrow
profile_image
montchitchi
od 10. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Áď4: Jo, mluvíš mi z duše. Co kdyby se to cukroví zkazilo? To ho raději zbagruji hned

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Prosím vás, dámy, jak uchováváte cukroví, aby bylo na vánoce dobré? Mám na mysli, aby to nebylo tvrdé a suché apod.

Když mi napíšete SZ, budu vděčná.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené