méně než
10 příspěvků
Chytám se dělat muffiny a protože miluju karamel chtěla jsem je vyzkoušet karamelové
Na netu jsem našla pár receptů - buď muffiny naplníme karamelizovaným salkem nebo do těsta nakrájíme karamelky.
Jsem spíš pro tu druhou možnost - kvůli pár muffinům nechci rozdělávat celé salko.
Ale napadlo mě, jestli se v troubě nemohou ty nakrájené karamelky "přiškvařit" nebo něco.. Nezkoušel to někdo z vás?
Spíš si myslím že se krapet rozpustí do toho těsta. Ale neměla bych obavy slyšela jsem i o muffinech do kterých se dává marska. Což je dosti podobné
Já dělala cheesecake s kouskama tyčinek Mars a výsledkem bylo, že se to trošku rozpustilo, ale rozhodně nepřiškvařilo Takže si myslím, že by to mělo dopadnout v pohodě
méně než
10 příspěvků
méně než
10 příspěvků
A nebo si udělej vlastní karamel Je to trochu piplačka, ale tento recept stojí za vyzkoušení. Jsou to sice cupcakes, ale muffinům blízké
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.