Reaguji na Emma_Belle: 4 roky si pracovala jako servírka,jo? Týjo to siv ydržela dlouho A odešla si do jaké jiné práce?

arrow
profile_image
Emma_Belle
od 27. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na mishulkaa15:

4 roky v celku ne - 2 roky po víkendech na brigádě v jedné vinárně, 4 x měsíční praxe v různých restauracích (střední škola) , 2x zahraniční stáž po x měsících - všude stejné, někde horší, někde lepší..
Byla to práce při studiu ) je nejsnáze dostupná - o dobrou brigádu aby člověk zakopl
Jako živit bych se tím nechtěla - tu práci nemám ráda, ptz tam ze sebe člověk dělá často takovýho pi.tomce, aniž by za cokoli mohl - nehledě na ty lidi, čím dál tím horší chování, nějaká dýška si v téhle době můžeš nechat zdát (nehledě na to, že většinou z nich moc nevidíš, ptz si je rozdělují stálý zaměstnanci). Proto studuju

Tak si to tam půjdu příští týden zkusit a uvidí se

arrow
profile_image
beliveme
od 17. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já pracovala,jako servírka asi rok a půl a v životě jsem si nevydělal tolik peněz,jako tady...měla jsem základ 12. tis čistého a k tomu jednou tolik dýšek na měsíc,takže jsem byla někde na průměrném platu v ČR a to podotýkám,že jsem dělala v minivesničce...v sezónu to opravdu záhul je,ale pak tě těší to,že si za víkend neseš 2500 na dýškách a tvůj kolega taky a navíc ten čas letí,jak blázen,takže 14-ti hodinová směna mi utekla,jak nic...pak pěkně dva dny volno kamarádka dělala třeba servírku v Praze a to byly teprve dýška...né,jak teď u počítače,jsem unavená,bolí mě hlava,nebaví mě to,nuda

Reaguji na beliveme: Týjo tolik sis vydělala ještě k tomu na dýškách,jo? Takto je fakt hodně a to byl nějaká nóbl restaurace nebo jen taková klasika?
Já pracovala před skoro 3 lety jako servírka 3 měsíce na stáži v Itálii,jinak ne..ale docela se toho děsim,že nebudu stíhat ten frmol o víkendech a ted už nejsem schopná ani natočit pivo takže se toho fakt bojim

arrow
profile_image
beliveme
od 17. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji mishulkaa15: nóbl restaurace nebo jen taková klasika

nóbl restaurace,ani klasika,ještě míň než tozapadlá hospůdka u cesty v obci,kde je asi 50 obyvatel a to přeháním12 tis. sem měla já a kolega to stejné....a kdyby jsi šla dělat do nóbl restaurace,jako moje kamarádka šla do Prahy,ta měla plat a k tomu dýška skoro dvojnásobného platu...třeba přišel cizinec a měla 50 euro na místě...někdy se stane,že tuhle práci někdo odsuzuje a nedělal by ji,ale když se mě pak ptá kolik jsem měla peněz,tak doslova čum* my měli takový to lavinový pivo od Litovle,které se točilo na jeden zátah,postavíš sklinku a necháš to tam téct a jen odneseš,majitel to udělal schválně,jelikož sme měli na place třeba 100 lidí najednou a musíš jet a s jiným pivem by to nešlo...ale je pravda,že jsme měli točení pito a to hodně pěnilo,ale naučila sem se to za pár dní a to podotýkám,že jsem to v životě nedělala a vletěla sem na to,jelikož jsem byla po maturitě a jiná práce nebyla...

No asi jak kde jak kdo si vydělá na dýškách no

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené