Ahoj holky,
nevěděla jsem, jak jinak nazvat tuto diskuze, protože spousta mých dotazů bylo bohužel smazáno...
tak tedy znovu:
nebojíte se jíst zelenu - rajčata a okurky?
ne, nebojím. v zásadě už bych neměla jíst vepřové (prasečí chřipka), drůbež (ptačí chřipka), hovězí (nemoc šílených krav) a teďka zeleninu... no a pojít hlady bych mohla taky.
Cituji vilaamalka: ne, nebojím. v zásadě už bych neměla jíst vepřové (prasečí chřipka), drůbež (ptačí chřipka), hovězí (nemoc šílených krav) a teďka zeleninu... no a pojít hlady bych mohla taky.
pravda pravdoucí
Tak to jste mě uklidnily, protože jsem se bála sníst rajčata, ale vzhledem k tomu, že je miluju, tak jsem dnes neodolala
Já jsem někde četla, že okurkama to nebylo, ale jinak, podle mého, když si zeleninu řádně umyješ, tak by se nemělo nic stát.
Řeknu to tak, jakmile byla nejvíce rozšířená infekce v Německu, byla jsem tam 15 hodin v Berlíně ve městě na letišti atd, bohužel, nebylo pořád kde mýt ruce (měla jsem jen antib. kapesníčky) ovoce a zeleninu jsme jedli. Nic jsme nechytli a teď v ČR to neřeším vůbec .
Základní hygiena umýt ruce, zeleninu všechno. Žádné omezování.
ne stejně tak jsem ignorovala prasečí i ptačí chřipku. Podle mě normálnímu zdravýmu člověku nic nehrozí..
Zeleniny se nebojím a konzumuji v klidu dál, vzhledem k tomu,že na území CR nebyla prokázána žádná nákaza - nevidím v tom problém. Takže praktikuji standartní zásady tj. omývání zeleniny před jídlem.
A to ti ty předchozí odpovědi nestačily?
Jím a dokonce sem ráda za ty ceny ovoce a zeleniny. Okurka za 4 Kč, červený papriky za 19,- apod.
Jím. Sice mi vadí ty chemikálie ale tak v dnešním světe to skoro jinak nejde. A prosím příště "Jezení zeleniny"...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.