arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dnes jsem si vytáhla ráno z mrazáku kapra a na večeři si ho chcina nějaký způsob udělat.Máte nějaký tip,tak,abych ho dopředu nemusela nakládat do mléka a aby to bylo rychle a dobře chutnalo?

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

na grilu

arrow
profile_image
daisy01
od 10. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

na gril je venku ještě zima a to se mi moc nebude chtít,když dovalím kolem 9 večer z práce domů

včera jsme dělali kapra takto:
česnek, rybí koření, olej a nechat odležet. Vynikající

arrow
profile_image
yourcandy
od 30. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Petrolejkaa: česnek, rybí koření, olej a nechat odležet

jooo to je výborný, my ještě k tomu dáváme hromadu pokrájené cibule, to se vypeče do růžova a místo rybího koření , grilovací -pořádně kapříka potřít česnekem se solí a je to mňamina a není to cítit kaprem, je to pochoutka...jo a podlít ať se to nepřipalí v trobě

Reaguji na yourcandy:
hmmm, to zní taky moc dobře , My ho tedy grilovali na elektrickém grilu, ale příště taky zkusím v troubě. Jo a na jak dlouho? A na kolik stupnů? (máme podkovy). Tohle ještě pořád u ryby neumím vychytat...
Díky

my ho děláme na každé Vánoce tak,že ho položíme na alobal,přidáme cibuli,na plátky česnek,koření na ryby nebo jakékoliv jiné,slaninka,no... kdo co má rád.uděláme z alobalu balíček a pečeme do růžova.je to výýýýýýborný. a k tomu stačí čerstvý chlebík....

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené