Dnes jsem si vytáhla ráno z mrazáku kapra a na večeři si ho chcina nějaký způsob udělat.Máte nějaký tip,tak,abych ho dopředu nemusela nakládat do mléka a aby to bylo rychle a dobře chutnalo?
na gril je venku ještě zima a to se mi moc nebude chtít,když dovalím kolem 9 večer z práce domů
Cituji Petrolejkaa: česnek, rybí koření, olej a nechat odležet
jooo to je výborný, my ještě k tomu dáváme hromadu pokrájené cibule, to se vypeče do růžova a místo rybího koření , grilovací -pořádně kapříka potřít česnekem se solí a je to mňamina a není to cítit kaprem, je to pochoutka...jo a podlít ať se to nepřipalí v trobě
Reaguji na yourcandy:
hmmm, to zní taky moc dobře , My ho tedy grilovali na elektrickém grilu, ale příště taky zkusím v troubě. Jo a na jak dlouho? A na kolik stupnů? (máme podkovy). Tohle ještě pořád u ryby neumím vychytat...
Díky
my ho děláme na každé Vánoce tak,že ho položíme na alobal,přidáme cibuli,na plátky česnek,koření na ryby nebo jakékoliv jiné,slaninka,no... kdo co má rád.uděláme z alobalu balíček a pečeme do růžova.je to výýýýýýborný. a k tomu stačí čerstvý chlebík....
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.