Uvažuji o zakoupení javorového sirupu, používala bych ho především na slazení čaje a kávy, potřebovala bych poradit, který je na to vhodný? Zmátlo mě označení A, C, D... Popřípadě doporučení značky - uvažuji o Alnatura.
Děkuji.
Myslím že je to tak že A je nejkvalitnější a ty další jsou méně kvalitní... na slazení by asi stačilo to C či D.... bývají hlavně i o něco levnější..
já teda používám z Marks Spencer Pure Canadian Marple Syrup a tam žádné značení není. Je to pravý kanadský. A sirup je perfektní i na palačinky a tak.
Označenie A je najslabšie,D najkvalitnejšie.Čím je sirup tmavší a má viac karamelovú chuť a vonu,tým je kvalitnejší. V Kanade sa najviac používa stupeň kvality C.Ak, tak si kúp kanadský sirup,najkvalit. je z provincie Qebeck.A od D sa odlišuje cenou, to uvidíš v obchode,bio kvalitu by som nekupoval.
Všem děkuji za super rady, už v tom začínám mít jasno.
Cituji mate: bio kvalitu by som nekupoval.
Prosím o vysvětlení, proč ne? Myslíš, že bude méně kvalitní?
A jaký kupuješ v ČR?
Kupuji Alnaturu a jsem maximálně spokojená.Doporučuji.(Jinak si myslím,že my laici zase nepoznáme rozdíl,jsou to opravdu niance..v USA,když jsem byla delší dobu,ochutnala jsem všechnyA až D..a myslím,že střed je nejlepší,chutově..a tady mi zachutnal nejvíce z DM)
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.