Našla jsem na youtube recept na zapečené papričky jalapeño a úplně slintám.
Ale je v háček, teda vlastně 2 háčky
1) kde se dají v ČR sehnat čerstvé papričky jalapeño?
2) co je to cream cheese? Je to něco jako lučina, nebo tvaroh nebo ...?
Prosím, poraďte
Cituji way: 1) kde se dají v ČR sehnat čerstvé papričky jalapeño?
Asi půl roku zpátky jsem je ve vaničce kupovala v Tesci v Edenu.
cream cheese bych viděla na něco typu lučiny, nebo žervé...možná i kiri. podle slovníku cream cheese - žervé, smetanový sýr
Cituji way: Óóóó, děkuji. Vyrazím tam na ně. Kolik stály?
To už netuším, ale stejně jsem je nekupovala za plnou cenu, protože byly v takovém tom slevněném koutku v chladícím boxu, kam dávají ovoce a zeleninu, které prochází trvanlivost (resp. doba vystavování)
Tak jsem se rozhodla, že je začnu pěstovat. Původně jsem si chtěla sice koupit sazeničky cherry rajčátek, ale radši si pořídím jalapeno a oranžové habanero
Přesně tohle jsem měla při pobytu v USA minulý rok - mohla jsem se po tom utlouct. Cream cheese je něco ve stylu lučiny, jen více krémovější, ne nijak výrazné chuti. K žervé bych to nepřirovnávala. Škoda, že to není i u nás, prasárna ale super dobrota je natřít zeleninovým cream cheese kolečko slaámu, zarolovat a sníst.. No jo, Emérika.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.