Já zase guláš z klišky nemůžu (když jsem ji jednou koupila, víc než 3/4 jsem vyřezala). Pokud máte rádi jen libové (jako my), tak nejlépe hovězí zadní či přední
Já klišku taky nemůžu... obvykle používám hovězí zadní
Pokud se kližka v guláši vaří dostatečně dlouho, tak se všechen "tuk" (jsou to spíš kolagenová vlákna) úplně rozpustí
méně než
10 příspěvků
Cituji km_lucy: Pokud se kližka v guláši vaří dostatečně dlouho, tak se všechen "tuk" (jsou to spíš kolagenová vlákna) úplně rozpustí
Přesně tak a to dělá guláš gulášem,nemusí se pak ničím zbytečně zahušťovat
Holky, máte pravdu, jedině kližka.
Nic méně chápu všechny, co jí nemusí. Pak je dobré přední maso takzvaně z krku. Většinou je šťavnaté, ale ne tlusté, nebo klihovaté.
Cituji lentilkah: guláš se dá udělat z plecka.
Tak tak. Mně docela udivilo, že tu skoro všichni píšou hovězí. Já mám nejradši gulášek mix, polovina kližky, polovina vepř. plece, a hooodně cibule, mňam. Už abych měla po dietě....
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.