Vyberu pevnější plody - neumývám (pokud teda nejsou opravdu zablácené). Naskládám opatrně do krabičky (plastová s víkem), nechám zamrazit. Po zamražení (druhý den) je z krabičky přesypu do mikrot.sáčků.
Takto se jahody nepřimrazí k sobě a budou mít hezký tvar.
Cituji Yasminka: Takový přírodní Mrož
Mňam
Všem děkuju za rady
Mrazím buď omyté a osušené-jednotlivě a pak do sáčku.
Nebo rozmixovat s cukrem a smetanou-dát do vaničky a máš super zmrzku. Takhle dělám i meruňky- mňamka
lentilkah
přesně tak to dělám i já. Omyté a osušené, neumím si představit je mýt až po rozmražení, fuj a pokud z nich chci dělat jahodové knedlíky (za zmrzlích jsou také vynikající) tak se nesmějí nechat rozmrazit.
část také prosladím cukrem a dám nakrájené do krabička a ty používám buď do pudinku a nebo do dortu za studena
Cituji Slunečnice1: neumím si představit je mýt až po rozmražení, fuj
Já právě také ne, docela jsem koukala že to tak holky dělají.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.