já jsem jednou zkoušela jíst jen jablka a za dva dny jsem měla 2kg dole, jenže dýl už jsem to nevydržela, chyběl mi tuk a bez něho mi bylo dost zle.
necvičila. Myslím, že normálně to běhěm dalších 2 dnou nabere. Ale pokud to pojistíš cvičením tak to máš mnohem lepší. Ale myslím, že nevydržíš, bude se ti motat hlava.
Cituji hadzii: Takže 1 kg za den
A to ti přinde jako v pohodě? Kdy už holky pochopí, že nejlepší dieta je pravidelný pestrý příjem potravy a hlavně to pak nejde nahoru zpátky jak třeba u diet typu jablečná apod.
Reaguji na jabima:
To neznamená že hnedka zítra si jdu koupit 5 kilo jablek a budu jíst jenom jablka... Jen se ptám, jaký s tím máte zkušenosti...
Cituji jabima: jabima
Tak to já zase musím trošku oponovat, mě tyto nesmyslné diety vždy nejvíc pomohly shodit dvě tři kilča a pak si je už akorát udržet
Blbost. Je v nich plno cukru. Moje mamča je jedla kdysi 14 dní, protože tenkrát za mlada neměla tolik peněz a dostala ze zahrady spoustu jablek. No a 5 kilo nahoře. Ovšem, jestli si dáš každý den třeba tři jablka a pak už nic, tak je to jiná. Jenže tím se asi nenajíš. Pak asi bude záležet, jestli jsou jablka kyselejší nebo sladší. Po těch kyselých třeba přibereš míň.
A co takhle mrkvový salát s jablkem , když dáš do mrkve jenom jedno jablko a máš ten salát, treba na celý den , tak to už by se dalo zhubnout?
Jíst celej den je jabka je hovadina. Musíte jíst pravidelně ale třeba menší porce a místo svačiny raní si dát třeba 3,4 jabka...Já to ted zkouším, ráno se najím, na svačinu si dám 2 jabka..víc jich nedám pač moc jabka nemusím...noa uvidíme. Moje mamka jí za den tak 5 jablek, nepřežírá se a necivčí a cítí na sobě že se cítí líp. Musí se ale jíst i se slupkou..nekdo si to loupe. No takže asi tak... Zde článek :
Jablka neobsahují téměř bílkoviny, avšak mnoho vody, málo sacharidů a nevýznamné množství mastných kyselin ve slupce, zato bohatství vitaminů a stopových prvků. Při růstu se v plodu ukládá ve vysoké koncentraci vitamin C.
Jablko sestává z 30% z pektinu, účinné vlákniny a soli kyseliny vinné. Pro tyto látky jsou léčivé účinky jablek následující:
Snižují krevní tlak a hladinu cholesterolu a krevních tuků. Posilují imunitní systém, srdce a krevní oběh. Stabilizují hladinu cukru v krvi a posilují cévy, především slabé žíly. Čistí střeva a posilují dásně.
Dvě jablka denně snědená za syrova nebo míchaná např v müsli jsou nejlepším přítelem našeho metabolismu.
Patří k nejlepším omlazovacím kúrám, slupka a dužiny, které v ovoci chrání substanci jádra, rozvíjejí v lidském organismu ochranné a léčivé síly.
Obzvláště bohatá na živiny je slupka jablka, obsahuje mj. hodnotné nenasycené mastné kyseliny, hořčík, karoteny a železo. Jablka sama jsou bohatá na draslík, jenž je nezbytný pro hospodaření s vodou, pro přenos nervových podnětů, funkci ledvin a činnost svalů.
Jablka bychom měli skladovat v chladu a konzumovat nejlépe syrová. Při tepelné úpravě- např. pečení, se ztrácí až 70% cenného vitamínu C.
Dál jsem našla že jsou dobrý i okurky tak bych to třeba dělala tak že na svačinu si dala 3 jabka no a na odpolední svačinu třeba celej okurek , mám to v plánu
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.