taky jsem na něj myslela děkuju..
já teda na něj nekoukám, ale nedělá on spíš už nějaký specialitky?
Cituji issabele: nedělá on spíš už nějaký specialitky?
Nedělá, třeba pokud jde o těstoviny, tak ty zvládne podle těch receptů úplně každý.
máš pravdu, že jsem jednou viděla díl, kde dělal těstoviny a bylo to hooodně jednoduché ale taky je fakt,že jsem na to neměla vůbec chuť...špagety, rajčata, nějaký bylinky..co si pamatuju
Jedině Ital. Ten druhý odkaz od escapee jsou české varianty, Italové tak nevaří. Italská jídla jsou většinou rychlá, jednoduchá, je tam málo ingrediencí.
Ital je velice dobrý, hlavně to máte i s videem, ale zkuste tenhle odkaz, stránky nevypadají moc hezky, ale recepty už jsem zkoušela a chutnají opravdu skvěle.
A pokud chcete nějaký tip tak zkuste pečené kapie: celé kapie (zatím z nich nevyndavejte semínka nic) dejte na pekáč, troubu rozpalte na co nejvíc a pak do ní kapie dejte, až se kapiím nafoukne (téměř) celá slupka, tak jsou dobře upečené. Kapie pak vložte do papírového pytlíku a ten zas do igelitové tašky a nechte zchladnout. Pak kapiím sloupněte slupičku, odstraňte jádřinec a stopku a natrhejte na podélné proužky (šíře dle libosti, cca 3 cm). Připravte si misku a nalijte do ní trochu olivového oleje. Papriky lehce osolte a postupně vkládejte do misky a vždy zakápněte oliváčem. Pak celé promíchejte, aby olej byl všude a bylo ho dostatek. Nechte den uležet a uvidíte jak si pochutnáte, je to recept od kamarádky z Itálie.
Podobně to jde s malýma cukínama - opéct na grilu nebo grilovací pánvi pomazané olejem, až jsou měkké tak zas lehce osolit, přidat oliváč, uležet
Reaguji na aangie:
děkuju
je pravda, že já pak nevím co je opravdu italský a nebo to někdo jen nazve italským jídlem
Reaguji na Vea:
děkuju za odkaz. Cuketu mam v lednici na stránky juknu..
Cituji Vea: pečené kapie
to zní zajímavě
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.