arrow
profile_image
Weronyc
od 11. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj holky, zbožňuju čínskou polévku, ne tu co se zalije horkou vodou, ale tu pravou co dělají v čínských restauracích. Tu s kousky masa,vajíčkem, zeleninou a takovým tím "slizem" nejspíše solamyl. Připravujete tuto polévku někdo doma ? Ráda bych si ji připravila, a proto ráda uvítám vaše recepty,návrhy,tipy, ať vím, jak na ní
Děkuju, hezký den

Manža ji někdy doma dělá. To víš, nikdy nebude jako od nich, ale je výborná. Je to vlastně co dům dá. Základ je bujon, pak tam dává cuketu, jarní cibulku, třeba kuřecí maso, čerstvou červenou papriku, trošičku sojovky a trochu té jejich rybí omáčky, vajíčko a pak to zahustí solamylem. A to je ňamka. Samo tam nemusíš dávat všechno, to je jen pro inspiraci.

arrow
profile_image
Weronyc
od 11. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Moc děkuji Zachvíli jdu na ní, mám na ní neskutečnou chuť

arrow
profile_image
casia
od 6. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10096426179-dob ra-rada-nad-zlato/1452-recepty/?recept=77 tady máš recept, taky jí miluju, právě jsem jí zblajzla, ale koupenou, domácí není ono

arrow
profile_image
Pajucha
od 2. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Weronyc:
Prosím, až ji ochutnáš, dej vědět, jestli byla aspoň trošku chuťově podobná děkuji

hmmm, tak tu taky miluju mrkni na recepty na netu a hledej slovo "ramen" tak se tomu myslím říká je to téměř to samé, ale je japonská

arrow
profile_image
Weronyc
od 11. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Pajucha:
Tak jsem ji dělala a vynikající moc jsem si pochutnala
Reaguji na casia:
Děkuji, vypadá to zajímavě
Reaguji na Sandee:
Děkuju za tip moc moc

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené