Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se smažením v hrašce, místo v trojobalu? Všude se píše jen o obalování zeleniny, a nikde není ani náznak toho, že by se v ní mohlo obalit maso. Zkoušel jste to někdo? A jak to chutná s masem? Díky
Reaguji na Misica:
Vzpomínám si, že jsme v tom určitě kdysi obalovali i kuřecí řízky a v pohodě, jen měly lehkou hrachovou příchuť
Reaguji na Misica: My už v tomhle obalujeme asi 5 let a jo, chutná to líp, než trojobal, ale žádný smažení není zdravé. Ale chuťově je to moc dobré.
My v tom občas obalujeme i kuřecí kousky a je to výborné Existuje i sladká hraška, v té jsme obalovali ovoce a bylo taky výborné, jen jsme to sehnali jenom jednou a potom už ne
Když jsem byla na brigádě v restauraci, tak v hrašce obalovali cibulové kroužky, které byly opravdu výborné ale myslím, že pokud by jsi použila na maso tu pikantní hrašku, tak by to nemuselo být vůbec špatné.
Na obalování je v pohodě. Mám to vyzkoušené i na zahušťování místo mouky nebo na kapání do polévky. Chuť hrachu není po tepelné úpravě nijak zásadní.
tak to děkuju moc! já ji právě ochutnávala až letos na farmářském trhu, kde v ní obalovali jen zeleninu, a pak tu sladkou hrašku, kde obalovali ovoce, a nemělo to chybu! tak se těším, až to vyzkouším i na maso
holky, kde kupujete hrašku? našla jsem pár obchodů s poštovným, ale zajímají mě spíš velké dostupné řetězce, kde jste ji viděly... díky moc za odpovědi
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.