Ahoj holky,chci zítra dělat houbový guláš a jelikož není sezóna hub doporučíte mi nějaký recept,kde bych mohla použít jak sušené tak třeba se žampiony k tomu? Guláše moc neumím a tak přivítám každou radu i co se masa týká,protože ho moc nejím a vařím většinou z kuřecího nebo panenky takže nějaké co bude křehké..mám hovězí zadní,ale nevím.Díky za rady zkušeným hospodyňkám P.S. co třeba nějaký se sušenými liškami?
žampion na hubový guláš nie je moc vhodný, skorej hliva ustricová,ale ak máš sušené hríby,to je vhodné,len ak to budeš robit z hovadzieho masa, hríby daj neskorej,lebo by sa ti rozvarili, rozpadli.Ak si ich necháš namočit, tak tú vodu z nich použi na podlievanie masa.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.